10802156721311543414.jpg

A sorozat aktuális sztoriján túlmutató (tehát a könyvet érintő) kérdéseket, válaszokat, spoilereket
legyetek szívesek az író topicjában [link] tárgyalni.

A viták elkerülése érdekében: amíg NEM adták le a magyar tv-ben az aktuális részt, addig használjátok a spoiler taget,
ha pedig már lement az HBO-n is, akkor lehet nyíltan beszélni a történésekről.

Interaktív térkép

Világtérkép

• Palinko
    Sztem 5. 6. évadra lett az a tömeg sorozat, bár elejétől elég sok követője volt de később csatlakoztak be csak igazán sokan aztán felpontozták.

Hogy Dany vérengzésén egyesek még mindig fennakadnak én nem is értem. Már a sorozat elején is tényleg picsáskodott ahogy említettétek, nem azt mondom hogy nem csinált kegyelmes dolgokat is, de mindig egy kiszámíthatatlan valaki volt. Akivel ha beszélt valaki soha nem tudtad hogy mi lesz a következő lépése. Aki játszott esetleg a telltale játékokkal mikor Danyvel kell beszélni ott is mindig az az érzésed hogy soha nem tudod mikor fog megöletni. Pont hogy az utóbbi évadokra lett szerethető még nem jött el a végső elborulása.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ebben az utolsó részben is tiszta náci volt, mikor beszélt Jonnak teljesen megszállott hatást váltott ki, hiába beszélt pozitív dolgokról már ismertük ennek az árát. Mindenhol olvashattuk hogy Emilia Clark egy egyarcú színésznő de itt sztem bemutatta hogy tévedés és tényleg jól tolta. Ha Tyrion nem tett volna rá egy lapáttal simán legjobb színészi teljesítmény az uccsó részben Danyé.