10802156721311543414.jpg

A sorozat aktuális sztoriján túlmutató (tehát a könyvet érintő) kérdéseket, válaszokat, spoilereket
legyetek szívesek az író topicjában [link] tárgyalni.

A viták elkerülése érdekében: amíg NEM adták le a magyar tv-ben az aktuális részt, addig használjátok a spoiler taget,
ha pedig már lement az HBO-n is, akkor lehet nyíltan beszélni a történésekről.

Interaktív térkép

Világtérkép

• Palinko
    Azért az érdekes, hogy még évekkel ezelőtt Martin egy közepes író egy nagyon jó történettel volt a közmegegyezés szerint. Legalábbis én úgy mértem fel az általános véleményt. Addig mára zseniális író lett :D Szerintem a sorozat miatt páraknál túl nagy lett a kontraszt én olvastam a könyveket és tényleg az első 2 jobb mint a folytatás és tényleg néha kínosan részletezve ír le olyasmit amivel csak az idő megy és a fantázia dolga lenne inkább. A sorozatból nekem 3 téren maradt igazán hiányom:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Bran, Éjkirály, istenek. Egyik sem lett igazán kifejtve, Bran nem érdekelnek már a világi dolgok majd mosolygok hogy végig erre készültem ám, meg a vargolás stb is alig kapott szerepet már sokan kritizáltuk, Éjkirályt is kibeszéltük és az istenek is be lettek mutatva, de hogy ki miért segít, a fény ura miért akarja megölni ennyire az Éjkirályt persze fény-sötétség érthető, de lehetett volna valami jobb sztorit keríteni köré nem érzem hogy meg lett magyarázva rendesen.