10802156721311543414.jpg

A sorozat aktuális sztoriján túlmutató (tehát a könyvet érintő) kérdéseket, válaszokat, spoilereket
legyetek szívesek az író topicjában [link] tárgyalni.

A viták elkerülése érdekében: amíg NEM adták le a magyar tv-ben az aktuális részt, addig használjátok a spoiler taget,
ha pedig már lement az HBO-n is, akkor lehet nyíltan beszélni a történésekről.

Interaktív térkép

Világtérkép

• davidka003
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hajnal 5-kor már nem bírtam aludni, alig vártam, hogy töltsem a részt. Ehhez képest csalódás az egész. Megérdemelt volna a sorozat 10 részt és akkor talán kitudták volna jobban fejteni. Danny-t oké meg kellett ölni de hogy utána nem Jon lett a király aki jogos örökös az gáz. Bran totál vicc. Sajnálom, hogy ő se lett rendesen bemutatva ebben az évadban. Igazából nem is csinált semmit.
    Lehet, hogy túl szokványos lett volna de én jobban örültem volna ha legyőzik Cersei-t és Danny nem őrül meg. Uralkodhattak volna Jonnal ketten. Szürke féreghez meg karakteridegen volt a foglyok mészárlása. Meg hogy először maguknak követelik a várost aztán oké válasszatok királyt. Éjkirályról se tudtunk meg semmit.

5/10 a vége.
    Nem is vártam semmit mégis csalódás az egész évad. Terveztem, hogy újranézem az összes évadot de így már nem fogom, bármennyire is jók voltak az előző évadok. Ez egy nagy katyvasz lett. G.R.R Martin pedig már öreg, hogy befejezze a könyveket Nem lesz abból semmi.