10802156721311543414.jpg

A sorozat aktuális sztoriján túlmutató (tehát a könyvet érintő) kérdéseket, válaszokat, spoilereket
legyetek szívesek az író topicjában [link] tárgyalni.

A viták elkerülése érdekében: amíg NEM adták le a magyar tv-ben az aktuális részt, addig használjátok a spoiler taget,
ha pedig már lement az HBO-n is, akkor lehet nyíltan beszélni a történésekről.

Interaktív térkép

Világtérkép

• Palinko
    Az első 20 pár perc nagyon durva
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    utána Jon mikor érvel Tyrion ellen az elég béna, hihetetlen pont Jontól, jobb lett volna ha megmarad a szemükben az a borzalom és inkább valahogy egyetértenek, Jon meg megpróbálja védeni de nem ilyen hevesen meg valami normális érvekkel, nem hogy jaj lefejezték a barátját ez racionális viselkedés volt :D Most nem az hogy nagy hiba mert utána a beszélgetés megint jóvá válik, de kicsit néztem hogy ez most mi volt :D

Csókjelenet kiszámítható volt, de tetszett, mert még a vállát is mutatta, mondom ebből a pozícióból kiröppenhet az a tőr és úgy is lett jobb hogy nem próbálták meg elrejteni. Viszont utána a tárgyalás is érdekes... Jon mondhatta volna hogy hát elrepült a királyné van egy kis dolgom most winterfellben majd jövök :D Vagy ha már rájöttek mi volt, indulatból is megölhették volna. Mikor meg Sansa leülteti a nagybátyját azért akkor már nem tudtam vígjátékot nézek-e és úgy látszik azt, mert hát választjuk meg Brant királynak aki amúgy is mindent leszar, de ha ez nem lenne elég akkor az észak már egy Starkot sem fogad el... oké lehet azt mondani hogy a kövi király már jó eséllyel nem lenne Stark és Sansa gondolt erre előre, de furán hatott. Legjobb az egészbe, hogy szürke féreg hát jól van ha választottatok királyt ti akik megöltétek a királynőmet, mert az ő szempontjából ezek mind idegenek akik tervezgettek Dany ellen és egy közülük meg is ölte, hát akkor jól van az a király mától parancsolgat nekem is :D Nem is értem, pláne hogy mit ér neki ez az éjjeli őrség a számára ismeretlen intézmény, meg Jon attól még jogos király lenne, korábban is gyilkolták egymást királyok stb, még annak is több értelme lett volna ha Jon-t nem elkapják hanem behódolnak neki. A többi meg már csak levezetés, azért a vége képsorok meghatóra sikeredtek, de nem az volt amire számítottam még pár éve, hogy ha ennek vége lesz akkor majd hosszú percekig nézek egy pontba ki a fejemből és gondolkodok hogy ez aztán igen...

Generációnk egyik legjelentősebb sorozata volt és mindenképpen nagyon ajánlott, szerencsére én úgy érzem az évad közepe volt a leggyengébb egy utolsó résznek ez nem volt rossz.