A sorozat aktuális sztoriján túlmutató (tehát a könyvet érintő) kérdéseket, válaszokat, spoilereket
legyetek szívesek az író topicjában [link] tárgyalni.
A viták elkerülése érdekében: amíg NEM adták le a magyar tv-ben az aktuális részt, addig használjátok a spoiler taget,
ha pedig már lement az HBO-n is, akkor lehet nyíltan beszélni a történésekről.
Interaktív térkép
Világtérkép
-
ROBREGGAE #18655 El nem tudom képzelni, hogy minden idők legnagyobb hype-jával rendelkező sorozatánál az HBO minden áron beakarja fejezni a sorozatot, ami elég hamar felkerült a Star Wars szintjére minden aspektusából vizsgálva és vált réteg sorozatból valami többé, ez is okozhatta valahol ezt a felháborodás kiteljesedését, azért nem írom feltétlen, hogy a vesztét okozta, mert akkor is milliók fognak leülni hétfőn hajnalban megnézni a befejező epizódot, ha összességén gyenge az évad... Szóval, ha egy Walking Deadet képesek még folytatni, furcsa, hogy a valaha legnépszerűbb sorozatot hirtelen 13 részben le kell zárni..
Én már akkor nem értettem, mikor írtak erről, de, hogy tegnap láttam a Disney nagy bejelentését meg mentek a pletykák... Amúgy meg kurvára ki fog derülni mennyire jó írók ott is. Jó ideje ebben az irányban van a filmipar, amit láthatunk most a GoT-nál, vagy a SW-nál.
Aztán az is lehet, hogy tévedek sok más emberhez hasonlóan, de ez a véleményem.