10802156721311543414.jpg

A sorozat aktuális sztoriján túlmutató (tehát a könyvet érintő) kérdéseket, válaszokat, spoilereket
legyetek szívesek az író topicjában [link] tárgyalni.

A viták elkerülése érdekében: amíg NEM adták le a magyar tv-ben az aktuális részt, addig használjátok a spoiler taget,
ha pedig már lement az HBO-n is, akkor lehet nyíltan beszélni a történésekről.

Interaktív térkép

Világtérkép

• s_andras
    Szálazzuk már szét, mivel kapcsolatban éreztél "okoskodó hangnem"-et? Nem én kutattam ki, egyszerűen megpróbáltam visszaadni röviden valamit, amit korábban olvastam, mert úgy láttam, hogy itt mindenki azt veszi alapul hogy "atom=megadás", holott ezzel szemben még a szent wikipédia is megemlíti a kétségek létezését!! Ami pedig óriási dolog.
    Jó ha megosztod ezzel kapcsolatban a tudásodat, de pl amit az U vs Pu kérdésről írtál, simán alátámasztja de semmiképp sem cáfolja hogy ez tényleg kísérlet volt. A többiről sem érzem hogy bárminek a cáfolata lenne, az utólagos kutatások következtetéseit nem csorbítja hogy "ja így persze könnyű". Arra tisztán emlékszem, ahogy a cikk érzékeltette, hogy a japánoknak azokban a napokban az égvilágon semmi különbséget nem jelentett az hogy TNT-vel vagy atommal ölik a lakosságot.