A sorozat aktuális sztoriján túlmutató (tehát a könyvet érintő) kérdéseket, válaszokat, spoilereket
legyetek szívesek az író topicjában [link] tárgyalni.
A viták elkerülése érdekében: amíg NEM adták le a magyar tv-ben az aktuális részt, addig használjátok a spoiler taget,
ha pedig már lement az HBO-n is, akkor lehet nyíltan beszélni a történésekről.
Interaktív térkép
Világtérkép
-
Hát persze, milyen világosan látszódott ez Joffrey, Myrcella és Tommen számára is
csak hogy témánál maradjunk. De a való életben sincs máshogy: egy gyereknek a szülei "csak" Apa és Anya, nem agyalnak azon hogy testvérek-e? Lehetnének azok? Ha igen, miért? Ha nem, miért? Lóf*szt, eszükbe se jut ilyesmi.
Azt meg nagyon nem értem hogy miért csípődtek be nálad az én körülményeim, erről le kéne már akadni, mert többféleképpen már nem tudom és nem is akarom elmagyarázni. Inkább reagálj arra amit az állatokról tudtál meg most tőlem, az pipa? Annyiban javítom is magam, hogy jobban belegondolva ezek szerint az embernél is inkább millió éves nagyságrendben kell számolni a genetikailag kódolt ösztönt a vérfertőzés elkerülésére.
Gerin #17939 : dehogynem, épp most derült ki hogy pont a szíve mélyén gonosz, és eddig láttuk a hamis felszínt.
Utoljára szerkesztette: s_andras, 2019.05.13. 19:00:17