A sorozat aktuális sztoriján túlmutató (tehát a könyvet érintő) kérdéseket, válaszokat, spoilereket
legyetek szívesek az író topicjában [link] tárgyalni.
A viták elkerülése érdekében: amíg NEM adták le a magyar tv-ben az aktuális részt, addig használjátok a spoiler taget,
ha pedig már lement az HBO-n is, akkor lehet nyíltan beszélni a történésekről.
Interaktív térkép
Világtérkép
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én nem érzem úgy, Joffreyt lehetett utálni, Cerseit lehetett utálni volt elég idő rá. Aki a 9 év alatt megkedvelte, meg most is tök szimpatikusnak látta 5 részig kétlem, hogy igazán tudná utálni. Biztos sokan lesznek akik most felháborodnak és fúj Dany, de igazából inkább azok akiknek semleges volt a karakter stb, aki igazán szerette szerintem meg tudja magyarázni még ezt a mészárlást is. Bár ő most az ellenség és szerintem le is győzik, de olyan keserédes lesz tényleg, hogy mintha a családtagokat látná veszekedni az ember oké hogy az egyik egy nagyon nagyot hibázott de mégis szerintem itt legtöbben kedvelik a megmaradt karaktereket. Egyébként az elborulása szerintem eleget építkezett, de a nézőknek kellett volna még 1 évad szemétkedés legalább, hogy meggyűlöljék szvsz.