10802156721311543414.jpg

A sorozat aktuális sztoriján túlmutató (tehát a könyvet érintő) kérdéseket, válaszokat, spoilereket
legyetek szívesek az író topicjában [link] tárgyalni.

A viták elkerülése érdekében: amíg NEM adták le a magyar tv-ben az aktuális részt, addig használjátok a spoiler taget,
ha pedig már lement az HBO-n is, akkor lehet nyíltan beszélni a történésekről.

Interaktív térkép

Világtérkép

• gsanya21
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Aki ismer olyan szerelmes nőt, akit elárultak..., na az nem nagyon csodálkozik Daenerys reakcióin és tettein. Ha Jont nem zavarná, hogy a nagynénje ez az egész nem lett volna. Az a nem igazán viszonzott csók volt az utolsó lökés a lejtőn Daeny számára. Kb.: Csak a királynőd vagyok, ennyi...?! Akkor jöjjön a félelem..., mert már semmi sem számít. Nem szeretik, a szövetségesei elárulták, a szerelme nem tud már igazán mit kezdeni vele, és még a trónigénye is nagyobb, stb.! Ha hamarabb jön az a harangszó, talán lehet, hogy nem pusztítja el Királyvárat, de így volt ideje a sok adrenalin mellett gondolkodni Drogon hátán, ami valljuk be, nem jó párosítás. És igazából ott kattan be Daenerys, hogy miért is ne pusztítsa el?! Hisz igazából itt már semmi sem az övé, de ezért küzdött egész életében..., de akkor inkább ne legyen senkié sem a trón és a nép se...! Már Aemon mester is megmondta, hogy egy Targaryen egyedül a világban elveszve, az egy veszélyes dolog..., lett is belőle Tűz és Vér.

Nekem ebben az évadban a logikátlanság nem tetszik. Most pl. Daenerys 2 hét mély depresszív állapotbab megtanult jól sárkánnyal harcolni?! Eddig is tudott, csak korábbi epizódokban kb. feledékeny, béna hülyére írták a karaktert. Az Arany Kompánia meg..., ebben a relációban azért többre számítottam.
    De értem, hogy Drogon+Daenerys akciója elvitte a CGI költségvetés jelentős részét. Mert azért ezt a sárkánytáncot eléggé magas fokon prezentálták nekünk nézőknek. A korábbi, S06E06 -ból Bran látomásból való bevágott képkockákat Drogonnal mindenki kiszúrta?! ;)

Most már kb. 90%, hogy a korábban megosztott leak lesz a végjáték!?!

Utoljára szerkesztette: gsanya21, 2019.05.13. 13:05:23