A sorozat aktuális sztoriján túlmutató (tehát a könyvet érintő) kérdéseket, válaszokat, spoilereket
legyetek szívesek az író topicjában [link] tárgyalni.
A viták elkerülése érdekében: amíg NEM adták le a magyar tv-ben az aktuális részt, addig használjátok a spoiler taget,
ha pedig már lement az HBO-n is, akkor lehet nyíltan beszélni a történésekről.
Interaktív térkép
Világtérkép
-
DantesHUN #17509 Na most hogy megnéztem...
Volt benne persze most is pár jó jelenet, sőt pár nagyon jó, de tartom amit mondtam: ah az előző résznél
hiszti volt, akkor hiszti viharnak hiszti cunaminak kell lennie!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Sansa meg Arya ok hogy bizalmatlanok de ez már túlzás. Nem bízunk a sárkányos királynőben.
Miért?
Mert ő idegen
De hát ide jöt a seregével segíteni !
De akkor is idegen nyenyenyenyne....baszki bazd meg!
Havas Jon-nak két hétbe kerül oda érni, de ...Szuper Euron, aki lazán kinyír egy sárkányt nem csak teleportál hanem lopakodó flottája van! Arya kutyafasza ehhez képest...annyira irritáló nekem ez a Szuper Euron, és a önelégülten vigyorgó Cersei
Bronn jelenete kurva felesges és gagyi volt, óh én már nem akarok több epizódban szerepelni. -De besétáltam a várba átloztam az őrségen...és...kérek egy saját kastélyt. Kösz
Jamie...csak akkor lehet megbocsájtani ha a végén Cersei ellen fordul. Amúgy...bazdmeg a saját nővére megakarja öletni...végre találhatna magának egy rendes nőt...erre ...haza megy újra Ceresei szoknyája mellé, aki rég lecserélte őt Szuper Euron-ra. Baszkibazdmeg.
Mondtam én, ez szándokos trollkodás, direkt nevetséges marhaságokat találnak ki
Amiben még bízok hogy jó lehet: Arya és a Véreb. Na ez még fasza lehet, Clegane tesók meccs, Arya vs...bárki?
Egy másik általános dolog. Folyamatosan azon nyavajogtak az előző évadokban is, hogy jaj ne harcoljunk meg háború jujuj, akkor ártatlanok halnak meg. Ez volt amikor Daenerys a rabszolgákat szabadította fel. Ez amikor a 7 évad elején lerohanhatta volna Királyvárat.
Én minden háború ellen vagyok, de nincs háború úgy hogy ártatlanok ne halljanak meg! A háborúban ártatlanok halnak meg! És kemény döntéseket kell hozni! Meg kell ölni másokat! Van hogy városoknak kell pusztulniuk ,van hogy sok ártatlant kell megölni! Kegyetlenkedni kell! Ölni kell! feláldozni másokat!
Ilyen a háború!
Aki ártatlanok halála nélkül ,és kegyetlenség nélkül akar háborúzni az olyan min at szüzességért baszni!