A sorozat aktuális sztoriján túlmutató (tehát a könyvet érintő) kérdéseket, válaszokat, spoilereket
legyetek szívesek az író topicjában [link] tárgyalni.
A viták elkerülése érdekében: amíg NEM adták le a magyar tv-ben az aktuális részt, addig használjátok a spoiler taget,
ha pedig már lement az HBO-n is, akkor lehet nyíltan beszélni a történésekről.
Interaktív térkép
Világtérkép
-
DantesHUN #17349 Szerintem nem CGI sprórolás. Hanem ez egy olyan folyamat, hogy szándékosan gyengíteni kell a főhőst és erősíteni az ellenfelét.
Mést nézzük mik voltak az előző évadokban?
Jon-nak sereg kellet volna Ramsey ellen. Ott vannak a , 100 ezres seregük volt...maradtak 2 ezren. 98%-os veszteség...ó tudom a zombik meg előtte is vereséget szenvedtek, de ez nevetséges. Meg az óriás, akinek nincs fegyvere. Korábban nyilaztak most tenyérrel csapkod Naná, mert túl erős lett volna az óriás ha csak szálfát kitép valahonnan és azt pörgeti....
Utána Tyrion zseniális ötletei nyomán: a Martell sereg eltűnt. A flotta oda. A makulátlanokat kicselezték. Míg a Lannister sereg egy ütéssel tönkre zúzta a második legerősebb házat! Míg Daenerys csak a Lannister utóvédet tudta szétverni, de hiába az arany eljutott Cersei-hez.
Plusz, ott a világ legnagyobb és teleportálni és láthatlanná válni tudó flottája Szuper Euronnal-!
Semmi ,,jóra" vagy értelmesre nem számítok, be kell látni az elmúlt évadok erre az irányba vezettek. Egyre nagyobb hülyeség lesz, egyre logikátlanabb, értelmetlen árulások, értelmetlen karakteridegen cselekedetek, Cersei majd csak egyre erősödik...pláne Euron.
Úgy nagyából erre lehet a végére számítani. Mondjuk ezt a 7, évad kezdetekor sejtettem hogy ez lesz, és nem azért mert jós vagyok, vagy olyan okos , csak lehetett látni hogy milyen irányba megy a sorozat