10802156721311543414.jpg

A sorozat aktuális sztoriján túlmutató (tehát a könyvet érintő) kérdéseket, válaszokat, spoilereket
legyetek szívesek az író topicjában [link] tárgyalni.

A viták elkerülése érdekében: amíg NEM adták le a magyar tv-ben az aktuális részt, addig használjátok a spoiler taget,
ha pedig már lement az HBO-n is, akkor lehet nyíltan beszélni a történésekről.

Interaktív térkép

Világtérkép

• Palinko
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Igazából sárkányról gondoltuk más is, hogy majd elhullik, de az engem meglepett ahogy. Most már igazából nem spoilerezek, hogy tudod hogy meghalt meg ki öli meg, hát igazából szóhoz sem jutottak a sárkányok....

Engem zavar, hogy biztos cgi költség spórolás, de egyszer sem láttuk a sárkányokat olyan OP pozícióban mint be lett harangozva. Hogy az elődök pár sárkánnyal egész westerost elfoglalták stb. Igazából az összes sárkányos rész jó ha van egy epizód hosszúságú... Ott is legtöbbször csak elrepülnek ami meg igazából nem nagy meló CGI szempontból, tudom mert nem áll tőlem távol az ilyesmi. A közeli felvételek, már sokkal több munkát igényelnek a háborús tűzokádós látványos meg a legtöbbet, legdrágább is ezáltal.

Mikor Jamie ellen küzdött a sárkányokkal ott éreztük, hogy na igen EZ AZZZZ amire úgy vártunk, aztán jött Bronn a ballisztával és 2. lövéssel pontot tett a kis akcióra... Szóval westerosban nem is volt olyan helyzet amit a seregével simán ne oldott volna meg sárkányok nélkül... Essosban azért volt, de ott is inkább ilyen trükközésekre voltak jók a sárkányok mint üzleti alap nem azért mert mindenki szétkúrtak. Én még mindig várok a sárkányok, apropó már csak a sárkány, nagy jelenetére de lehet hogy nem fog eljönni.

Euronhoz meg... nem tudom, tényleg jó kérdés hogy ha ekkora nagy császár, hol volt eddig, de szerintem most az lesz vele kapcsolatba, hogy ezekben a rajtaütő fosztogató hadviselésben jó, mert ezt csinálta egész életében, de egy rendesen felálló sereggel ami számít rá majd nem tud mit csinálni.