A sorozat aktuális sztoriján túlmutató (tehát a könyvet érintő) kérdéseket, válaszokat, spoilereket
legyetek szívesek az író topicjában [link] tárgyalni.
A viták elkerülése érdekében: amíg NEM adták le a magyar tv-ben az aktuális részt, addig használjátok a spoiler taget,
ha pedig már lement az HBO-n is, akkor lehet nyíltan beszélni a történésekről.
Interaktív térkép
Világtérkép
-
DantesHUN #17000 Na. Akkor
Szerintem egyáltalán nem volt olyan szar. Inkább, csak jobbnak kellet volna lennie. Igen igen, Hollywood-os volt. De most az jobb lett volna ha valami váratlan húzással kiderül Meleg Pite az éjkirály? Vagy a jégzombik levágják Sansa fejét és megdugják?
Színpadias volt, igen
Logika? Arról már évadokkal ezelőtt lemondtam-és nagyon sajnálom hogy van de ez van.
Viszont volt pár tényleg kurva jó jelenet, és momentum. Amikor azt mondtam, na ez igen.
Továbbá: m ilesz most? Szóval az a bajom ,hogy azért lett ez a dothraki sereg sorsa ami: hogy ne legyenek. Még a végén lett volna esély legyőzni Cersei-t is.
Nem az pedig nem lehet. Így hát ki kellet őket húzni.
Most az lesz Cersei egyre jobb startégiai helyzetben van, hőseink egyre reménytelenebben, és Sansa meg Daenerys folytatják a kis hatalmi harcukat egymás ellen, furkálódás, cicaharc, stb. Mert hát valahogy kell még feszültség a hátra lév részekre.
Ja meg Havas trónigénye. Most ezzel fogunk baszakodn
Ahelyett, hogy a hetedik évadban már rég lenyomták volna Királyvárat, aztán jöhettek volna a zombik és kalap kabát. De neeem.