A sorozat aktuális sztoriján túlmutató (tehát a könyvet érintő) kérdéseket, válaszokat, spoilereket
legyetek szívesek az író topicjában [link] tárgyalni.
A viták elkerülése érdekében: amíg NEM adták le a magyar tv-ben az aktuális részt, addig használjátok a spoiler taget,
ha pedig már lement az HBO-n is, akkor lehet nyíltan beszélni a történésekről.
Interaktív térkép
Világtérkép
-
had kérdezzek már meg valamit. ha te író lennél, és a neved adod valamihez, aminek a történetét egy stáb fogja majd befejezni, akkor:
1. a szerzőként nem igyekeznél felügyelni minden apró mozzanatot, hogy hozzád, és a történethez illő befejezést kapjon az utolsó felvonás? nem konzultálnál, nem VÁRNÁD EL hogy minden apróbb mozaikba beavassanak előtte?
2. a stáb tagjaként, mivel egy millió dolláros üzlet a tét: nem kérdeznéd meg az eredeti alkotót iránymutatás végett?
ne nevettesd már ki magad. én sem értek ahhoz, hogy hogy működik a filmipar, de ez egy üzlet.
Nirz #16804
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szerintem az éjkirályokhoz nagyon nagy köze van a mindenkori háromszemű hollóknak. szerintem nekik az a célja, hogy áldozatok árán, de világégés során egyesítsék az embereket "nagyobb jó érdekében". ha belegondolunk, most a mások segítségével fog újra egyesülni a hét királyság, békében. a starkok úgy éltek, ahogy azt az erdő gyermekei is akarták, békében, becsülettel, igazságosan, emlékezve arra hogy össze kell tartani, mert jöhet a tél. délen meg kurválkodtak, ittak, háborúztak. emiatt kelt életre pont ebben az érában az éjkirály.