A sorozat aktuális sztoriján túlmutató (tehát a könyvet érintő) kérdéseket, válaszokat, spoilereket
legyetek szívesek az író topicjában [link] tárgyalni.
A viták elkerülése érdekében: amíg NEM adták le a magyar tv-ben az aktuális részt, addig használjátok a spoiler taget,
ha pedig már lement az HBO-n is, akkor lehet nyíltan beszélni a történésekről.
Interaktív térkép
Világtérkép
-
Elmehet, de hát miért nem szedünk a somlói galuskára, marhapörköltet, meg miért nem fejeződik be egy metálszám gyerek altató dalként ezzel az erővel? Mert mindkettő jó külön, külön, megvan a szerepe a teremtésben, de egyszerűen összekeverve moslék. Itt is ez a baj és sokan már megláttuk a 2. évadnál, de akkor azért még csak az volt a baj, hogy távolodik a könyvtől. Szerintem az első évad az iskolapéldája hogyan kell egy jó könyvet jól vászonra vinni, kivéve, hogy költségvetési okból 1 csatát kispóroltak de hát ez abszolút megérthető. Meg utána is azért voltak erős évadok és sok-sok nagyon erős pillanat még ha nem is követték a könyvet. Ahol most tartunk az az a pillanat hogy nagy népszerűség, sok pénz, nagy nyomás és valami nagyot kéne húznunk srácok ami megfelel a kis millió szempontnak és jön az elkerülhetetlen hibázás. Persze ettől még van 3 nagyon hosszú rész ami után valószínűleg úgy érezzük majd hogy oké jó volt ez mégis csak így ahogy volt, de most így az évad közepén én abszolút megértem a csalódottakat és értetlenkedőket.