A sorozat aktuális sztoriján túlmutató (tehát a könyvet érintő) kérdéseket, válaszokat, spoilereket
legyetek szívesek az író topicjában [link] tárgyalni.
A viták elkerülése érdekében: amíg NEM adták le a magyar tv-ben az aktuális részt, addig használjátok a spoiler taget,
ha pedig már lement az HBO-n is, akkor lehet nyíltan beszélni a történésekről.
Interaktív térkép
Világtérkép
-
DantesHUN #16693 Szerintem telibe trafáltam elsőre hogy mi vagy.
Na most ez nem Gyűrűk Ura hanem Trónok harca fórum, és egyébként de ökörséget mondtál. Hatalmas nagy ökörséget, puzséri mélységű faszságot.
Ja, és újra elmondom: a fantasy nem azt jelenti ,hogy nem logikusan felépített a cselekmény. Az egy dolog, hogy te buta vagy és igénytelen és szart is megeszed.
De ettől még a fantasy vagy bármely műfaj, teljesen mindegy, milyen műfaj, ugyanúgy akkor jó ha a cselekmény logikusan épül fel, egyik dolog következik észszerűen a másikból, a történetben felépített világ szabályai szerint működik, a karakter fejlődés érthető követhető, stb.
Ezektől jó egy megírt történet.
Most olyan kurva nagyon érdekes dolgot mondtam el neked? Ezt a redditen nem írták meg? Mert akkor azt is tudnád.
Az hogy a harmadik részben mii lesz: nem lát senki a jövőbe. Vagy úgy lesz, vagy nem, és ha mégis pont ez a kikerült ,,verzió" valós akkor mi van?
Igazad lesz...? És akkor mi van? Akkor örülni fogsz hogy totál logikátlan marhaság lett? Hipp-hipp hurrá! De tök jó.