A sorozat aktuális sztoriján túlmutató (tehát a könyvet érintő) kérdéseket, válaszokat, spoilereket
legyetek szívesek az író topicjában [link] tárgyalni.
A viták elkerülése érdekében: amíg NEM adták le a magyar tv-ben az aktuális részt, addig használjátok a spoiler taget,
ha pedig már lement az HBO-n is, akkor lehet nyíltan beszélni a történésekről.
Interaktív térkép
Világtérkép
-
realcsabi #16647 Nem láttuk külön a seregétől, de eddig nem is volt sárkánya. Azóta kicsit azért kibővültek a lehetőségei, bárhol lecsaphat, hülyeség lenne ha nem használná ki ezt a mobilitást. Elvesztegetett lehetőség lenne, ha együtt cammogna a hóban sleppjével.
Kisebb külön csoportokat láttunk már, és azt is láthattuk, hogy életben marad akkor is egy zombi, ha iszonyú messze van a gazditól. A minta darab bizonyította, amit leszállítottak Cerseinek. :)
És már Királyvárnál is havazott, a tél ott is beköszöntött, annyira nekem nem lenne idegen, ha odalátogatna a NK.
Ha láttam volna a második rész végén, vagy az előzetesben őt vagy a sárkányát, akkor én se gondolnék erre, de sehol semmi, és az alabárdja is egy másik másnál volt.
Brannt sem tartom csalhatatlannak, szerintem simán tévedhet. Mármint valószínű, hogy tényleg ő kell a NK-nek, de lehet, hogy nem olyan sürgős neki, elvégre eddig sem kapkodott annyira, most is ejthet egy kitérőt. De mindegy is, már csap pár nap és meglátjuk. :)