10802156721311543414.jpg

A sorozat aktuális sztoriján túlmutató (tehát a könyvet érintő) kérdéseket, válaszokat, spoilereket
legyetek szívesek az író topicjában [link] tárgyalni.

A viták elkerülése érdekében: amíg NEM adták le a magyar tv-ben az aktuális részt, addig használjátok a spoiler taget,
ha pedig már lement az HBO-n is, akkor lehet nyíltan beszélni a történésekről.

Interaktív térkép

Világtérkép

• realcsabi
    Kimaradt még Beric, Lyanna, John Royce, Edd és Podrick. Lyannát nem bánnám ha túlélné. :)

A várfalon kívül harcolók (Jamie, Szürke féreg, Brienne, John Royce, Podrick, Jorah) között szerintem aratni fog a halál, csak Jamie-t mondanám biztos túlélőnek, őt is a plot armor miatt.
    A várfalon harcolóknál (Tormund, Davos, Edd, Beric, Sandor, Lyanna, Sam, Gendry és Arya)szerintem kb. 50-50 túlélési arány Sandor, Sam, Gendry és Aria túléli, talán még lehet 1-2 szerencsés. Szellemtől is búcsúzunk szerintem.
    Istenerdőben Brann nyilván túléli, Theon pedig nyilván nem.
    A kriptában is számítok egy kis csetepatéra a szezonnyitó trailer alapján, de akik ott rejtőznek (Varys, Missandei, Sansa, Missandei és Tyrion), azok közül max 1-2 áldozatra számítok.
    Jon és Danny a sárkányokon szerintem ezt az ostromot még túlélik.
    Még számítok két cameora, Nymeria a szuperfalka élén becsatlakozhat a várfalon kívül harcolókat megsegíŧve, illetve Meera segíŧhet Brann megvédésében, de ha meg is történik, akkor nem fogják túlélni. :)