A sorozat aktuális sztoriján túlmutató (tehát a könyvet érintő) kérdéseket, válaszokat, spoilereket
legyetek szívesek az író topicjában [link] tárgyalni.
A viták elkerülése érdekében: amíg NEM adták le a magyar tv-ben az aktuális részt, addig használjátok a spoiler taget,
ha pedig már lement az HBO-n is, akkor lehet nyíltan beszélni a történésekről.
Interaktív térkép
Világtérkép
-
Én asszem Targeryen nem maradt már, aztán a valóságban is minden országnál máshogy választották az oldalágit, szóval egy fantasyban megmondani melyik rendszer van nehéz, meg egyébként úgyis most is az fog a trónon ülni aki megnyeri a csatát Jon is hiába jogosult Cersei nem fogja mondani hogy ja persze tessék én akkor le is lépnék.
Amit én nem fogtam fel hogy Danynek miért kell annyira észak? Már csak az egoja miatt kb, nem mintha olyan sok minden lenne ott. Oké nem kis terület stb, de miért nem jó neki hogy Jon maradhat északon autonómiával (lehet akkor még nem találták fel :D ) adót sem köteles fizetni, vagy csak keveset ami attól a területtől kitelik, más területeken meg szoros szövetség pl küld csatába katonákat meg ilyenek cserébe Dany nem nagyon szól bele hogy vezeti északot. Persze ebből úgy sem lesz semmi, mert tuti nem élik túl mindketten, de hogy az elejétől miért nem volt ez neki jó opció nem értem.