10802156721311543414.jpg

A sorozat aktuális sztoriján túlmutató (tehát a könyvet érintő) kérdéseket, válaszokat, spoilereket
legyetek szívesek az író topicjában [link] tárgyalni.

A viták elkerülése érdekében: amíg NEM adták le a magyar tv-ben az aktuális részt, addig használjátok a spoiler taget,
ha pedig már lement az HBO-n is, akkor lehet nyíltan beszélni a történésekről.

Interaktív térkép

Világtérkép

• Palinko
    Vagy pont hogy az, mert ő is így nyújtja a rétestésztát :D Csak ő kibővítette a lehetőségeit extra könyvekre itt meg vége lesz az évadnak és a sorozatnak is.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Egyébként én visszautasítanám azt az észrevételt, hogy a csöcsös kardos vonal vagyunk és azért nem jött be, nekem pl a Billions első két évada is tetszett igaz nem folytatom mert ellaposodott állítólag, de tényleg nem az az akció junkie vagyok. Meg az első rész mindenkinek tetszett közülünk és ott sem volt sokkal több akció, egyszerűen csak ez a 2. rész kicsit sablonos lett és látszott hogy benne volt hogy minden karaktert megszólaltassanak mert a következő részben elhullanak. Mi lett volna ha pl a megbeszéléseket félbeszakítja hogy támad a jégsárkány stb.

Amúgy Bran védelme érdekes lesz pont az erdőben ami a legnehezebben védhető terület és attól tartok a tölgy sem fogja túlélni.