A sorozat aktuális sztoriján túlmutató (tehát a könyvet érintő) kérdéseket, válaszokat, spoilereket
legyetek szívesek az író topicjában [link] tárgyalni.
A viták elkerülése érdekében: amíg NEM adták le a magyar tv-ben az aktuális részt, addig használjátok a spoiler taget,
ha pedig már lement az HBO-n is, akkor lehet nyíltan beszélni a történésekről.
Interaktív térkép
Világtérkép
-
Gerin #16502 Az évad előtt valamiért féltem, hogy az első három rész a nagy találkozásokról fog szólni, a nagy kúr@sokról + és a te kinyírtad ezt a rokonom - te meg kinyírtad azt a rokonom részekkel lesz tele. Gondoltam még majd Cerseit gyorsan levágják valahogy délen. Aztán a nagy csatával a holtak ellen befejeződik a történet. Részben igazam lett. De szerencsémre, hogy pont fordítva lesz a csata fontosság az így jobban tetszik. Lesz@rom a csontikat, már az első évadban sem érdekelt ez a szál hanem inkább a vastrón elnyerése. Jobb hogy lerendezik a néma hulla Lair királyt...
Aztán akik megmaradtak folytatják a nemesek játékát a trónért. Ez így lenne fain.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A második részről: A nagy buli megvolt és az 58 perces megfogunk halni siránkozás. Más nem is történt szinte, engem is zavar, hogy olyan emberek élnek most együtt akik leginkább kinyírnák egymást. Szerintem a csata után nagy árulások lesznek. Dany megsértődik és a fekete sárkányával és a megmaradt fél seregével visszamegy a várába vagy magánhódításba megy. Az oroszlán tesók lelépnek ketten, Bran meghal a zombi királlyal együtt amúgy sem bírják tolni a földes úton szegényt + 3 részig. Sansa marad Északon, Tormund a Barbár is meghal, meg még a golyók nélküli tábornok és Jorah is. Brienne lelép a tesókkal mert szerelmes a király mogyorózóba. Jon mellé áll Gendry meg Ayra és Jon behúzza a zöld sárkányt :) a három sereg meg délen megütközik. Varys meg az új segítője lesz Daenerysnek