A sorozat aktuális sztoriján túlmutató (tehát a könyvet érintő) kérdéseket, válaszokat, spoilereket
legyetek szívesek az író topicjában [link] tárgyalni.
A viták elkerülése érdekében: amíg NEM adták le a magyar tv-ben az aktuális részt, addig használjátok a spoiler taget,
ha pedig már lement az HBO-n is, akkor lehet nyíltan beszélni a történésekről.
Interaktív térkép
Világtérkép
-
Pares #15911 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én is lehetségesnek tartom és gondolkodtam azon, hogy lehet, hogy nem az egész évad fog szólni az WW-k elleni harcról. Lehet, hogy egy vagy egy és fél részt hagynak az utóhatásoknak, például Cersei elintézésére, stb., bár nem tudom, hogy mennyire lenne antiklimatikus, ha a WW-k legyőzése után még mással foglalkoznának. Csak az a baj, hogy a WW-k már áttörték a falat, Cersei meg még mindig nyeregben van, és az Arany Kompánia bevetésével fenyegetőzik. Lehet, hogy összehoznak egy merényletet Cersei ellen, az Arany Kompániát meg bevetik északon?
Hogy ki halhatott volna meg? Talán Bronn a sárkány ellen, vagy Tormund a wightok ellen, de mindkettőnek rohadt jó dumája van, és csak azért, ahogy írtad, hogy mozogjon a számláló, kár lett volna értük. A Tarlyk kivégzése viszont ha nem is sokkoló, de elég váratlan húzás volt...