A sorozat aktuális sztoriján túlmutató (tehát a könyvet érintő) kérdéseket, válaszokat, spoilereket
legyetek szívesek az író topicjában [link] tárgyalni.
A viták elkerülése érdekében: amíg NEM adták le a magyar tv-ben az aktuális részt, addig használjátok a spoiler taget,
ha pedig már lement az HBO-n is, akkor lehet nyíltan beszélni a történésekről.
Interaktív térkép
Világtérkép
-
Ízlések és pofonok. Én meg az első évadokat untam rettenetesen. Az 4. évadig úgy néztem a sorozatot, hogy simán kivártam, hogy lemenjen a teljes évad aztán egyben ledaráltam. Semmilyen rajongást nem tudott kiváltani belőlem a sorozat. Volt, hogy hónapokkal később néztem meg az aktuális évadot. Ha mondjuk a 4. évad végén abba maradt volna a sorozat akkor csak a vállamat vontam volna meg. Kimondottan nem tetszett a sok ármánykodás, meg árulás... stb. (aki ilyenekre vágyik az valszeg nem egy multi cégnél dolgozik :)) Már-már brazil szappanoperára hajazott. (nyilván a gyilkolászás nélkül) Csak azért követtem mert nagyon minőségileg volt már akkor is elkészítve a sorozat. (és itt nem a feltétlenül a történetre és annak vezetésére gondolok)
Az utóbbi évadokat meg úgy néztem, hogy alig vártam hétről hétre, hogy jöjjön az új rész.