10802156721311543414.jpg

A sorozat aktuális sztoriján túlmutató (tehát a könyvet érintő) kérdéseket, válaszokat, spoilereket
legyetek szívesek az író topicjában [link] tárgyalni.

A viták elkerülése érdekében: amíg NEM adták le a magyar tv-ben az aktuális részt, addig használjátok a spoiler taget,
ha pedig már lement az HBO-n is, akkor lehet nyíltan beszélni a történésekről.

Interaktív térkép

Világtérkép

• Pares
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    "De mindez, olyannak aki nem olvasta a könyveket, vagy nem teszi gondolatban mögé a nem mutatott/kimondott részleteket zavaró és igenis következetlen. Egy "csak" sorozat fan mit kezd ezzel?"

De nem értem, hogy ez téged miért zavar? Nyilvánvalóan tudsz rá mondani egy lehetséges magyarázatot, szóval számodra nem volt következetlen. Feltételezed, hogy egy csak "sorozat" rajongó nem értheti, hogy mi történt, de én is az vagyok, és ezen a ponton senki sem tudhat/láthat többet annál, amit a sorozatban mutatnak, hiába olvasta vagy nem olvasta a könyveket. Rengeteg háttéranyagot elolvastam, de ebben az esetben irrelevánsak voltak. Nem tudom, hogy milyen nem mutatott/kimondott részletekre gondolsz, de pusztán a két epizódban látottakból számomra egyértelműnek tűnt, hogy semmiféle véletlen nem történt. Ha valakinek az a baja a sorozattal, hogy egy kicsit használnia kell a fantáziáját, mert egyes dolgokat szándékosan nem magyaráznak el szájbarágósan és hagyják, hogy titokzatosak legyenek, akkor így járt, nézzen mást.

Utoljára szerkesztette: Pares, 2017.08.28. 14:25:54