A sorozat aktuális sztoriján túlmutató (tehát a könyvet érintő) kérdéseket, válaszokat, spoilereket
legyetek szívesek az író topicjában [link] tárgyalni.
A viták elkerülése érdekében: amíg NEM adták le a magyar tv-ben az aktuális részt, addig használjátok a spoiler taget,
ha pedig már lement az HBO-n is, akkor lehet nyíltan beszélni a történésekről.
Interaktív térkép
Világtérkép
-
Igen ahogy írták is, a dothrakiaknak ugye eladták, a szerelem árulás nem jut eszembe. Lehet valamelyik évadba volt csak fontos és nem globális jelentőségű és hajlamos vagyok ezeket elfelejteni, vagy majd most árulja el az udvarhölgye Szürke Féreg miatt valamiért, mondjuk hogy mentse a katona életét.
Viszont nem szabad elfelejteni bármekkora abszurdságnak is hangzik, sokszor a rajongók jobban ismerik a fantasy világát mint maguk a forgatókönyvírók :D Hacsak elejétől fogva nem volt sarokkő, hogy bizony itt a jóslatok be fognak következni, akkor lehet eszükbe sem fog jutni ez a dolog, vagy pont úgy akarják kiszámíthatatlanná tenni hogy valamelyik jóslat bejön valamelyik nem, vagy ha eszükbe jut valami szerintük érdekes történetszál amibe nem illik bele Dany halála inkább azt fogják választani. Majd meglátjuk, remélem nem baj hogy nem raktam spoilerbe igazából én nem olvastam terveket, meg leakeket, csak beszálltam a találgatásba.