A sorozat aktuális sztoriján túlmutató (tehát a könyvet érintő) kérdéseket, válaszokat, spoilereket
legyetek szívesek az író topicjában [link] tárgyalni.
A viták elkerülése érdekében: amíg NEM adták le a magyar tv-ben az aktuális részt, addig használjátok a spoiler taget,
ha pedig már lement az HBO-n is, akkor lehet nyíltan beszélni a történésekről.
Interaktív térkép
Világtérkép
-
Jokor irtam le mindezt, amugy mint kivulallo es semleges allaspontot képviselő forumozo en egyik felsorolt forumtarsat sem ajanlanam, mivel egyik sem a higgadsagarol hires es ha ellenvelemenyt allitanak a nezopontjukrol egybol felhuzzak magukat es jon a "Figyu, te az emberiség része vagy és szerinted megértünk a pusztulásra. Ezt te magad mondtad. Akkor pusztulj, totális egyetértésben magaddal te zseni. Én szerintem meg nem, ezért én inkább maradnék életben, köszi
A magadfajta képmutató idiótákból van kurávra elegem. Divat szidni ma az emberiséget, pedig elődeid munkája tette lehetővé, hogy ekkora ordas hülyeségekkel böfögjed teli a netet... Aztán még megsértődsz, amikor véleményed következményeit kérik számon tőled.
Hát baszod, ez epic fail a javából. " (by molnibalage)
Szerintem ez elegge meggyozo ellenvelemeny, inkabb valami higgadt uriember, meg cifu havi egynapi jelenlete is jobb megoldas.
Sry molni, nem szemelyes indittatasbol irtam le mindezt, csak objektiv eszrevetel, hogy mas habitusu ember alkalmasabb, hiszen q vitak nagyobb turelmet igényelnek.
Utoljára szerkesztette: UUUU, 2017.08.18. 19:12:43