A sorozat aktuális sztoriján túlmutató (tehát a könyvet érintő) kérdéseket, válaszokat, spoilereket
legyetek szívesek az író topicjában [link] tárgyalni.
A viták elkerülése érdekében: amíg NEM adták le a magyar tv-ben az aktuális részt, addig használjátok a spoiler taget,
ha pedig már lement az HBO-n is, akkor lehet nyíltan beszélni a történésekről.
Interaktív térkép
Világtérkép
-
Konyigery #15318 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Második nézésre már azért jobban tetszett. Nade srácok ,csak én érzem azt hogy a Night King kicsit több mint aminek látszik? Szerintem ő pontosan tudta hogy mikor, hol kell lenniük. Kivárt.És ezzel akár azt is megmagyarázhatnák, hogy hogy a picsába nem érték el a falat amíg a többi szereplő körbeutazta az univerzumot.Szerintem neki okkal kellett egy sárkány.Mi van ha egy sárkány töri meg a fal mágiáját? Sőt többet is megmerek kockáztatni mi van ha a Night King nem más mint Bran?? Oké mutatták hogyan változtatták át az erdő gyermekei, de az lehetett attól még Bran idősebb énje. Valami giga mega idő paradoxonra gondolok. És miután majd győznek ellene valahogy visszahozzák az emberi énjét és aztán lesz belőle az öregúr akit megismertünk három szemű hollóként. Egyszerűen nem lehet ennyire egysíkú a karaktere. Miért csinálja ezt az egészet? Semmit nem tudunk róla. Csak valami nagy csattanóval tisztulhat ki a kép majd a végén, és szerintem ez az, hogy ő nem más mint Bran. Ha ránéztek mintha jól ismerné Jont, mintha jól tudná mi fog történni. Ha nincs valami hasonló csattanó az egészben akkor nagyon béna úgy az egész. Ez a rezzenéstelen arccal halálpontosan halálnyugodtan csinálni mindent, azért ilyen nyugodt mert lehet hogy már számtalanszor megélte azt a pillanatot.Ha őt sikerül visszahozni embernek, megnyerték a háborút, mert az összes többit ő irányítja. Csak eltávolodott az emberektől mint Dr Manhattan, ráadásul még kék is. :D Na mindegy.
Btw Dany és Jon kapcsolata amúgy szerintem amennyire lehetett nagyon jól fel lett építve, totál egymásba vannak zúgva :D Néznek majd nagyot ha kiderül hogy rokonok, tipikus Targaryenek, csak nem fogják zavartatni magukat :D Mindenesetre imádom nézni a közös jeleneteiket.