A sorozat aktuális sztoriján túlmutató (tehát a könyvet érintő) kérdéseket, válaszokat, spoilereket
legyetek szívesek az író topicjában [link] tárgyalni.
A viták elkerülése érdekében: amíg NEM adták le a magyar tv-ben az aktuális részt, addig használjátok a spoiler taget,
ha pedig már lement az HBO-n is, akkor lehet nyíltan beszélni a történésekről.
Interaktív térkép
Világtérkép
-
spoiler 6. rész
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tuti, hogy csak bennem támadt ez az érzés, de leírom, aztán nézzetek hülyének :D
Ez alapján a rész alapján a holtak serege a Night Kingen kívül nem tűnt olyannak mint akiket nem tudna lenyomni egy normál hadsereg.
Magukat a zombikat tudnák aprítani az emberek + nyílzápor rájuk. Akkor a walkerek nem tudom mennyire durva kardforgatók és, hogy mennyi van belőlük, de nem lehetetlen lekardozni őket, mivel Jon már kettőt is lenyomott párbarjban, ez alapján a legjobb westerosi harcosok nem esélytelenek ellenük 1 v 1-ben.
Ami az egészet felborítja az maga a Night King és a mágia körülötte. Az, hogy felrakja a karjait és az emberek oldaláról aki elhullott az már is az ő oldalán éled fel akár a csata közben. Na meg, hogy könnyedén ledárdázott egy sárkányt.
Nem tudom mennyire jön át amire gondolok, de a lényeg, hogy maga a sereg szerintem harcolás terén nem olyan durva amit lehetetlenség lenne legyőzni.