A Nehrim az Elder Scrolls IV: Oblivion motorjára épülő, de történetileg teljesen új RPG
  • steweee
    na de hogy én is kritizáljam kicsit :

az MI fantasztikusan béna, talán még rosszabb mint az obliban. ha egynél több ellenfél van a dungeonban egy folyosón, akkor nem szabadna előfordulnia, hogy az elsővel csatázok, a másik áll bambán és süketen, majd megküzdök a következővel is 1vs1-ben. így direkt úgy csinálom, hogy mindkettőbe beleütök vagy lövök, mert így reális. am írta vki korábban, hogy a nehézségi szintnek nem sok jelentősége van. hát van, mert kb. 2x erősebbek 50-ről 100-ra felhúzva a csúszkát. már tök faszának éreztem magam lvl.18-on, felhúztam és egy egy főgonosz rabló úr is gondot okoz, vagy 2 katonája egyidőben. visszaraktam, mert ez meg így nem reális, hogy egy hősi hősnek menekülnie kell minden csatából healingelni...

van pozitív dolog is, találtam csapdát, mármint oylat hogy dungeonban 4es kereszteződést kis teremmel, és beérkezése után pár másodperceel máris körbevett 6 canal goblin, és fagyasztott, meg elzárta a visszautat. na ott csak a futás volt az életmentő vissza a csatornába, ahol már csak 2en fértek hozzám szemből. úgy le leehtettt őket gyakni. nagyon tetszett a szitu utólag. de sztem ez scriptelt helyszín volt