Nehrim - Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az MI fantasztikusan béna, talán még rosszabb mint az obliban. ha egynél több ellenfél van a dungeonban egy folyosón, akkor nem szabadna elõfordulnia, hogy az elsõvel csatázok, a másik áll bambán és süketen, majd megküzdök a következõvel is 1vs1-ben. így direkt úgy csinálom, hogy mindkettõbe beleütök vagy lövök, mert így reális. am írta vki korábban, hogy a nehézségi szintnek nem sok jelentõsége van. hát van, mert kb. 2x erõsebbek 50-rõl 100-ra felhúzva a csúszkát. már tök faszának éreztem magam lvl.18-on, felhúztam és egy egy fõgonosz rabló úr is gondot okoz, vagy 2 katonája egyidõben. visszaraktam, mert ez meg így nem reális, hogy egy hõsi hõsnek menekülnie kell minden csatából healingelni...
van pozitív dolog is, találtam csapdát, mármint oylat hogy dungeonban 4es keresztezõdést kis teremmel, és beérkezése után pár másodperceel máris körbevett 6 canal goblin, és fagyasztott, meg elzárta a visszautat. na ott csak a futás volt az életmentõ vissza a csatornába, ahol már csak 2en fértek hozzám szembõl. úgy le leehtettt õket gyakni. nagyon tetszett a szitu utólag. de sztem ez scriptelt helyszín volt
sorry
Az orkokat meg ne sértsük már meg... <#eplus2>#eplus2>
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A város közel sem élt annyira, mint a Gothic 2/3.
pl : az elsõ dungeon sötét, direkt. késõbb fáklya, night vision, light, vagy lightet adó tárgyak.
patkányos küldi : pont az a lényeg, hogy minél nehezebben jön rá az ember hogy a nagy kövek a 3 lyuknál nem véletlenül vannak ott, annál több patkány özönlik ki. egyperc alatt megoldható ha nem a patkányokat akarod leveregetni folyamatosan.
dungeonok tele vannak relytett dolgokkal, pl piros fényforrás nehezen vagy egyáltalán nem elérhetõ helyeken, ott tárgyak vannak lerakva. ha látható akkor nyíl vagy felugrás, ha nem akkor tûzlabda és a lepergés után szedegetés.
az egyik dungeonban elakadtam, nem volt továbbjutás. egyperc fejtörés a játék logikája szerint, és visszamentem egy korábbi terembe ami egy oldalfolyosón volt, ahol is egy berendezett szobában volt egy oda nem illõ, a plafonról lelógó vizesdézsa. kéz ikon nem jelent meg rajta, de ha a mozdítás gombbal meglóbálja az ember, kiesik belõle az ajtó kulcsa. és voilá, megoldható a dungeon, jutalomként két nagyon erõs varázstárgy.
benevolens : nem, mert néha lefelé is változik az érték, úgy hogy nincs semmi betegség vagy erõcsökkentõ rajtam... de nem vészes. néha a víz lila lesz, vagy a térkép tejfehér, ilyenkor memory purge azonnal a diaryból, ha nem segít akkor restart.
nagyon jól megcsinálták, ritkán lép ki nagyon, és csak néha lassul be, hatalmas látótávnál is, fõleg sûrû erdõben. az automatikus mentést javaslom kikapcsolni teljesen, inkább gyakrabban quicksave, vagy helyszíneknél normál mentés. backround loading bassza a vincsit nagyon, az se ajánlott sztem..
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
szerintem meg (szándékos volt vagy sem) nagyon jól kitalálták a készítõk, hogy ott egy kalandvágyó senki vagy aki belecsöppen valamibe, de teljesen felkészületlenül. ha kiérsz, rengeteg eszközöd lesz, hogy ne vakoskodj 😄
de lesz még jó néhány hosszú sötét dungeon 😄 a lényeg, hogy hál istennek, itt ha egy barlangban nincs fényforrás, akkor bizony sötét van, ahogy lennie kell.
Attól függ, hogy mennyire barangolsz a völgyben. Én ajánlom, hogy minél késõbb menjd fel a kolostorba, mert úgy könnyebb a játék.
Ja, egyébként itt nem kell kasztot választani? Mert ugye az elején jön a csóka hogy én vagyok a kiválasztott bla bla és mágus leszek, akkor most csak az lehetek vagy lesz majd késõbb más választási lehetõség is?
Enyhe pókiszonyom van. Az egyik barlanga egy nagy szürke miatt kis híján szívrohamot kaptam. 😊
am találtam benne bugokat, a fegyverek sebzését nem mindig jól számolja, de ha többször lép az ember az inventoryba akkor megjavul. vagy a silver dagger sebzése több mint a silver short swordé...
apropó, ami nagyon fontos lenne, meg lehet szabadulni a nemkívánatos varázslatoktól ? obliban volt mod erre.
talán olyan extrém sok questbõl tényleg nem áll a fõküldetés, de sok hozzá kapcsolódó dungeon kifejezetten hosszúnak tûnt nekem.
a fõküldetés epic és hosszú, mellékküldetések érdekesek, sokszor igényelnek egy kis gondolkodást is, nem olyanok mint az oblivionban, hogy a nyíl felé mész, és akkor jó vagy. és a legtöbb dungeon is egyedi, sokszor háttérrel, fõboss-szal.
Német az audió, de angol felirat van hozzá. Teljesen más világ, csak a grafikai motor ugyanaz.
aki már végigjátszotta, írjon már vmit, különleges helyszínek stb.
én találtam már olyan helyeket, amiket nem jelölt a térképjelölõ és be se lehetett menni. gondolom majd késõbb a sztori miatt csak.
Egy bug miatt az egyik helszín +100-at adó speed hatása nekem permanens maradt, így a játék végéig gyorsabban futotam, mint ahogy egy ló ment...
A plusz mod lesz a ludas a lovak eltünése kapcsán. De ne aggódj, ha a sztori megkívánja hogy legyen lovad akkor úgyis kapni fogsz. Addig nincs rájuk szükség.
Alkimisták tanítják értelemszerûen. Nézz körül a sanctumban, mert ott lesz tanító. Ugyanez igaz lesz a többi sanctumra is. Meg mintha a nagyvárosokban is lennének csak meg kell találjad õket. De addig is gyárts italokat megállás nélkül mindenbõl. Fõzõcskézz (ezzel ugyanis a kaja alapanyagok hatását is át lehet alakítani és plusz effekteket kaphatnak vagy lecserélõdik másra a hatásuk és nem utolsósorban Xp is jár érte meg eladni is drágábban lehet).
az arcane stone mire jó ? az obliban a manát töltötte fel...
nem találok lovakat. csak üres istállókat. pedig korábbi játéknál láttam lovakat, 1500 ért adták volna, de akkor nem volt még annyim. feltettem a donkey flute modot, lehet amiatt nem is lesz benne ló ?
alkímiát ki és hol tanít ?