A Nehrim az Elder Scrolls IV: Oblivion motorjára épülő, de történetileg teljesen új RPG
  • SaGa Jr
    A beacon a városba bevezető kelet-nyugati irányú az út mellett van (az útelágazástól ami a város felé visz, onnan kicsit nyugatra), fenn egy sziklacsúcson (két csont vigyázza). Lentről csak kerülővel jutsz fel (körbe kell menni és figyelni a felfelé vezető lehetőségekre), kisebb sziklamászás után.

Molnibalage:
    Szerintem az elfek fáklyájába való (csak tipp, én eladogattam az energy kristályokat). Az működik kristállyal és világít. De az is elképzelhető hogy teszemazt majd a gyűjtő (Geravius) még nem teljesíthető küldetéséhez jól jöhetnek (a Nexus komplexumoshoz ahová nem leeht egyenlőre bejutni).

A fordítást segítő szöveg (nekem az egyik ficcakban volt nem a könyv mellett) és a könyv meg nem neked szól, nem kell vele kezdened semmit. Csak le kell adnod és elvállalnod a következő feladatot. A könyv nálad marad de ezt el is mondja a fickó. Ő csak gyorsan lemásolja azt amire kíváncsi (és elmondja hogy lényegében használhatatlan az egész mert olyan technológiák is kellenének amik nem állnak rendelkezésre, például speciális kristályok).