A Nehrim az Elder Scrolls IV: Oblivion motorjára épülő, de történetileg teljesen új RPG
-
SaGa Jr #424 hapi:
Ha nincs ott az árus akkor a sátrában alszik éppen (este 8-tól reggel 8-ig nem túl aktívak a boltosok, ennél a csókánál meg 2 sátor is van ahol meghúzhatja magát). :)
Rosszabb esetben valaki kinyírta (ha felcsalja valaki a gonblint lentről vagy elég sokáig kergetteti magát egy vadállattal és odacsalja azt akkro az ki tudja végezni csóringer boltost).
Lopni (akarom mondani huzamosabb ideig kölcsönözni) meg sok helyről lehet alkimista cuccokat. Például príma hely erre a Sanctum is.
Benevolens:
A Menschen szót (szerintem is ez a szó a helyes és csak félrehallás volt mindero részéről hacsak nem a német, feliratozott szöveget másolta be is) leírod (vagy leíratod egy németül nem beszélő egyénnel) fonetikusan akkor a mansion szóhoz nagyon hasonlót kapsz.
Te voltál aki korábban kijelentetted, hogy a német nyelvű változat érthetetlen, nem tudod miről karattyolnak és ez így rossz. Ha tényleg olyan rossz lenne, akkor miért nem reklamált még senki? A megértést pedig még a felirat is segít (a német verzióban is van beépítve felirat) így nem értem mi a gondod a megértéssel?
Ezek szerint akkor neked (nektek) a suliban tájszólást is tanítanak? Akkor te kivételesen szerencsés egyén vagy. Nyelvjárás az is és bár írásban nem lesz eltérés, de kimondva lehet nagyon fejet vakarni hogy most mi a fenéről is van szó.
Hogy nálam nincs minden rendben? Biztos úgy van.

rosti:
Erről teljesen el is feledkeztem, pedig nagyon komoly segítség. Sőt a fürdővel kapcsolatban még pénzhez is jutsz amennyiben berakod a bankba a levelet amit a fürdőház tulaja azután ad hogy kibányásztad a kulcsot a rácsozat aljáról.