A Nehrim az Elder Scrolls IV: Oblivion motorjára épülő, de történetileg teljesen új RPG
  • SaGa Jr
    Igazából ha ennyin fennakadsz, akkor a sztori elég drámai hatással lesz majd rád.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Gyakorlatilag mindenki ki fog purcanni aki kicsit is segít neked és a társadul szegődik.
    Illetve a főmanus, akit majd kiszabadítasz, végülis túléli mondjuk más formában mint ahogy találkozol vele, de mindenki más megy a levesbe. De ettől jó a történetorientált játék.

A kezdetben melléd csapódó delikvens csak egy epizódszereplő volt, aki eljátszotta szerepét és utána már feleslegessé vált (kb mint az original star trek sorozatban a negyedik szereplő akit lesugároztak, egyszerű statiszta minimál szöveggel és érdemi szereppel). Minek menne veled?
    Egyébként meg le lehet verni a trollokat, még a feketét is, csak ez utóbbi nem döglend meg, csak elájul. Tudom, kipróbáltam a kezdőhelyen felszedett sharpen dagger és sharpen pick segítségével (bár érdekes módon sokáig a puszta kezes pofozás jóval nagyobb károkat tud okozni az ellenfelekben). Sőt még le is pofoztam a feneketlen mélységbe de a program akkor is visszapakolta mellém, mert szerepe van a mocskos dögnek.

A fekete troll-t meg majd egy bizonyos ponton fogod tudni kinyírni de erről van egy papíros is amit elolvasva ez világossá válik. A kinyírásához még csak megütnöd sem kell majd, addig meg csak lécelj le előle.