A Nehrim az Elder Scrolls IV: Oblivion motorjára épülő, de történetileg teljesen új RPG
-
Mármint mi nem nő? Én rengeteg LP-t kölöttem el. Nőtt a skill. Pl. asszem 38 vagy 40 mana helyett már 28-ért gyógyulok az egyik spelltől 22-őt.
A vért és blade skilljeim sem véletlenül olyan magasak, amilyenek. Mivel nagyon betápoltam magam és a főszálat gyak el sem kezdtem most olyan vagyok, mint egy tank. 2-4 ütéssel verem le a 90-120 XP-s lényeket a vadonban.
[spoiler]Bár azért vicces, hogy így feltápolva is azért a rabszolgacsere után alig tudtam megszöni. Hogy egy teljesen noob karakterral azt hogyan lehet lezavarni...?[/spolier]
13-as sebzésű egy tűzakármivel tápolt kétkezes kardom van. A vértem darabjainak össz védelme 22. Ez tápnak számít már?
Azt viszont nem vágom, hogy a varázslatok ellen hogyan lehetne védekezni. Van pár nagyon durván varázsolgató lény, akik ellen esélyem nincs. Az egyik bányában egy 25. szintű 420 HP-s batár lény van, aki olyan villámokat ereget, hogy egy lövéssel a 130 vagy mennyi HP-m negyedét harmadát elveszi. A 10% pajzs és egyebek elég viccesek ezzel szemben...