• djhambi
    #82
    "Itt arról van szó, hogy a fizika mélyebb ismereteit senki sem ismeri, vannak ugyan professzorok, meg docensek akik marha jól élnek ebből, de nekik sincs sokkal több közük ehhez a témához, mint nekem , az ún. laikusnak. Nekem viszont van egy józan, paraszti eszem amivel feltételezem már évek óta, hogy a dolgok úgy működnek ahogyan leírtam, és ezt folyamatosan bizonyítja befele a legmodernebb fizika, köztük most ezzel a cikkel is."

    1. Nem élnek meg jól. Tanári fizetésből...
    2. Azért, mert vezetsz kocsit, még nem tudsz repülőt vezetni, mert elolvastál egy könyvet az F-22-esekről. Villanyszerelő ne higyje, hogy villamosmérnök, és remélem, az orvosokat sem utánzod hobbiból. A szakma szakma, érettségi után valamire elmegy a 10 év, és a folyamatos önképzés, továbbtanulás. Valaki azt mondta, hogy fizikusnak lenni egy élet. A fizikus 24 órában fizikus. Meg olyat is mondott, hogy kísérleti fizikus este mér. Mert tényleg ezzel foglalkozik minden idejében, mikor nem eszik, alszik, szaporodik. Nincs elkülönített 8 órás munkaidő. És akkor jön egy laikus, hogy okosabb minden fizikusnál, és "megvilágosodott". "Ahol és amikor nézzük itt ilyennek tűnik, ha pedig ún. távolabbra nézünk, amely persze lehet közel is, csak akkor a sötétségbe vagy a fénybe kell hogy nézzünk ahhoz hogy megvilágosodjunk, ahhoz, hogy a téridőeltolódást meglássuk." Mondtad.
    3. Ezért mondom, hogy bizonyítsd be, és publikáld, de ha véletlenül nem siekrülne, nem biztos, hogy nagyon terjeszteni kellene addig, mert a jó hírnevedet kockáztatná.