• Kambo
    #24
    Itt arról van szó, hogy a fizika mélyebb ismereteit senki sem ismeri, vannak ugyan professzorok, meg docensek akik marha jól élnek ebből, de nekik sincs sokkal több közük ehhez a témához, mint nekem , az ún. laikusnak. Nekem viszont van egy józan, paraszti eszem amivel feltételezem már évek óta, hogy a dolgok úgy működnek ahogyan leírtam, és ezt folyamatosan bizonyítja befele a legmodernebb fizika, köztük most ezzel a cikkel is.

    Te még nem olvastad a teljeskörű leírást amelyet a Hawking-os cikkben leírtam. Sajnos ez az elmélet már annyira egyszerű hogy 5 percnél tovább nem is érdemes magyaráznom, mert aki utána sem érti meg , az inkább makacs, mint buta. Viszont ezt az 5 percet sajnos rá kell áldoznod, ahhoz hogy tényleg megértsed az Univerzum működését !

    Volt tehát anno egy Euklidész nevű szakállas bácsi, aki felismert a 4 térdimenzióból 3-at, anno 2ezer éve. Aztán 100 éve az Einstein nevű bácsi azt mondta, hogy nono nem úgy megy az, hanem minden relatív, és hogy valójában 4 térdimenzió van, amiből az egyiknek az idő nevet adták az okostojások, és ez azóta is rajtaragadt. És pont itt van a kutya elásva, hogy ezek az elnevezések, hogy "idő" , meg hogy van külön foton és proton na ezek az óriási nagy blődségek kéremszépen, és ezt próbálom nektek értésetekre adni , de úgylátom hogy ti még makacsabbak vagytok, mint anno az inkvizítorok voltak, az "egyház" és persze "Isten" nevében...