• droidka
    #15
    Én nem szoktam általában tanácsokat osztogatni senkinek, de ha te tanácsokat osztogatsz másoknak, akkor először talán mutass neki példát és menjél te is a saját BLOGODRA (szép magyar szó). Arrakistornak ugyanolyan joga van leírni a hülyeségeit, mint nekem, neked vagy akármelyik másik idiótának. :D Még akkor is, ha nem tudod elviselni a másik ember véleményét vagy szimplán csak unod. Ha te fizeted az SG-t, akkor rendben van.

    Mondom ezt annak ELLENÉRE, hogy én pillanatnyilag nem tudom elfogadni az abszolút semminek, a térnek, az időnek, az ember agya által kitalált, elvont fogalmaknak a görbítgetését... És ezt most nyilván nem bántásból mondom, hanem tényleg csak azért, mert nem tudom elfogadni, és kész.

    Szóval felőlem írhat ide bárki akármekkora baromságokat, ez nem az egyetemi katedra!!! Mindenki azzal égeti szénné magát, amivel akarja, joga van hozzá!
    Djhambi is írhat ide felőlem akármekkora égbekiáltó, egetverő baromságokat(bocs) :D , írhat ide még huszönötször ennyit is nyugodtan, ha nem tetszik, akkor legfeljebb átugrom. Meg pláne, hogy nincs már Hofi Géza, akkor min röhögjek!?

    (Egyébként a hawkingos cikkhez még írtam pár gondolatot, ha valaki akarná esetleg folytatni a bokszmeccset.)