DRFlame#77
Bajod volt a hozzászolásommal? Nem értettél egyet?
Rendben, de hogy kombináltad ki hogy én félek, és főbe akarom lőni magam?
(ha beszúrod megint az idézetet, akkor nem fogok válaszolni)
Az az egész gondolatmenet onnan indult el, hogy:
"Ha munkát ajánlanának? Többet ér egy tiszta kéz, mint egy zsák véres bankó."
Javíts ki ha tévedek, de ez azt jelenti, hogy nem dolgozna amerikai cégnek. Ezt a gondolatmenetet folytattam, és aztán te is bekapcsolódtál.
("Honnan tudod melyik cégnek van köze, és melyiknek nincs a háborúkhoz?")
Ilyen alapon egy magyar cégnek is lehet ugyanannyi köze a háborúhoz, mint egy amerikainak. Vagy akárkinek. Egy ilyen általánosítás nagyon nem állja meg a helyét. Szegény amerikai utcaseprő miatt van az egész háború, ja... Meg hát ugye mivel minden kapcsolatban van mindennel, már azzal hogy adózunk, azzal is támogatjuk a háborút, szóval ha így gondolkodunk, akkor a "véres bankó" mindenkinél adott, tulajdonképpen elkerülhetetlen. Innen mentem tovább, hogy akkor ne dolgozzunk, és akkor nem támogatunk senkit. Ez nem rólam szólt, hanem arról, hogy aki 100%-ban független akar maradni a világtól az nem tud élni, mivel a kapcsolatrendszerből nem tudunk kimaradni. És így jutottam el a jó öreg fejlövéshez.
Kb. ezt írtam le akkor is csak kevésbé szájbarágósan. De most visszamentünk oda ahol 3 napja voltunk. Remélem nem fogunk körbemenni.
Nekem azzal van bajom, hogy Noname Joe (#1 és #3) idejön, befröcsögi hogy nem megy amcsiba, mert terroristának fogják nézni, meg adatok lesznek róla. Mintha ez akkora kockázat lenne.
Ezután meg azt hiszed, hogy én itt az USAt, és a viselkedését akarom védeni vagy támogatni. Én ezt egyik kommentemben sem tettem.
Az a csoport aki az adatgyűjtés ellen van nem egyezik meg azzal a csoporttal aki emiatt nem utazik ki soha. Nekem az első csoporttal sose volt bajom, sőt, többé-kevésbé én is oda tartozom. Ezt kellene megértened.
Ennek tudatában szerintem olvasd el újra a kommentjeimet.
Soha nem írtam, hogy nem érdemes a dolgok mögé nézni. Soha nem írtam, hogy az adatgyűjtés támogatója vagyok. Ismét ajánlom figyelmedbe a 13-as kommentemet. Alá is húztam, hogy véletlenül se legyen az a tévhit, hogy én itt az adatgyűjtést támogatom.
Az az érzésem, hogy te nem is velem és az álláspontommal vitatkozol, hanem csak az adatgyűjtés ellen prédikálsz.
Ezt a sok regényt szerintem mind azért írjuk, mert én bármit írok, melléképzeled, hogy én védem az adatgyűjtést, vagy hogy nem értem, hogy miért vagyunk az adatgyűjtés ellen. #1 és #3 kommenteket támadtam, és nem azért mert bajuk van az adatgyűjtéssel (elég hangsúlyos?????), hanem azért, mert abszurd felvetés az, hogy emiatt majd őket terroristának fogják nézni.