• remark #76
    Mérgelődhetsz, de talán inkább értsd meg, hogy a következő hozzászólásoddal volt/van bajom:

    Ugyan már...
    Ilyen alapon minden kapcsoatban van mindennel. Akkor alapból minden amerikai cégtől tartózkodnom kell. Az amerikai cégek kapcsolatban lehetnek más nemzet cégeivel is, és végül kiterjedünk az egész Földre. Akkor elmegyek munkanélkülinek, hogy véletlenül se dolgozzak senkinek aki kapcsolatban lehet velük. Hú várj, akkor viszont olyan pénzt kapok, ami... És akkor végül lőjem főbe magam, hogy semmi közöm ne legyen az egészhez. Na de mivel? Egy pisztollyal? Azt hol gyártották? Az a cég kivel áll kapcsolatban? ...


    Mindezt arra felszólításomra írtad kifogásként, mikor azt javasoltam, hogy talán érdemes lenne a dolgok mögött meghúzódó összefüggéseket is megvizsgálni. De erre azt válaszolod, hogy ugyanmár minek, hisz ha mindig azt nézné az ember, hogy mi mivel van összefüggésben, akkor már rég főbe lőhette volna magát.

    Egyrészt az emberek akik itt az adatgyűjtés ellen vannak, legtöbbször a háttérben maradó összefüggések miatt vannak ezen állásponton, másrészt ha te tényleg azért nem akarsz háttérinformációkkal foglalkozni, mert "minek, az embernek csak elmegy az életkedve", akkor tényleg ne folytassuk a vitát, mert a háttérinformáció megemésztése nélkül nem fogod megérteni, hogy "egyesek miért nem hajlandóak az USA-ba utazni". Most meg akarod érteni, vagy nem?