Neverwinter MMORPG
  • Nikosi
    #698
    Hát lehet, szerinted nincs gond az irányítással, nekem nincs 4 kezem, nyomkodni hatmillió gombot, az egér amúgy tök felesleges lenne a gw2-ben ha befikszálnák a kamerát a karakter mögé. Az az irányítás zsákutca és elavult, nézd meg a Tera harcrendszerét, na az action based, nem hagyományos. Attól mert futás közben is tudsz támadni attól még nem lesz jó egy rendszer. Az a rendszer gw2-ben nagyon is tradicionális, a hőkövető rakétaként működ spellekkel együtt.

    Az igazán jó rendszer majd ESO-ba lesz, de nem értem miért lesz az ott unbalanced szerinted. Másrészt én itt Neverben is simán a lassabb támadású mobokat körbetáncolom egy guardiannal is, és nem blokolgatok.

    De ez elégé off topic itt. Neked tetszik te szeret zongorázni a billentyűzeten össze vissza én nem ennyi, ízlések és pofonok. Egy régi wow-hoz szokott embernek persze, hogy a gw2 harcrendszere a kényelmesebb, de nekem nem. :)

    A balance nem jó a gw2-ben sem ez csúsztatás. Hidd el nem olyan régen hagytam abba. Tudom milyen a láthatatlan két csapásból ölő tolvaj, tudom milyen az aoe bajnok mágus, tudom milyen klónozódó mesmer. Van is az accountom kimaxolva, felgearezve, a mágus leszámítva az nem 80-an. Hidd el a balance olyan rossz ott mint máshol, tehát a gw2 is totál unbalanced, de semmi nem kiegyensúlyozott máshol sem, talán ott esetleg kicsit közelebb vannak, az optimálishoz bár ez kétlem. A balance lehet csak azért tűnik jobbnak mert a pvp ott mindenki számára azonos gearben történik. De a kasztok egymáshoz képest nagyon is ublancadek és lesznek is de ezzel senki nem tud semmit tenni. Abban az egyben viszont igazad van a villámkezű zongorabajnokok egy OP-eb klasszal nagyon is jól érvényesülnek gw2-ben, de azt mondani, hogy ott jó a balance az szerintem vastag csúsztatás.