Neverwinter MMORPG
  • Gyogyito
    #511
    Javaslom próbáld ki a TERA-t. Nem egy olyan boss harc van, ami igencsak taktikusra sikeredett, és nem csak a gépen múlik, hogy elkerülöd-e a boss támadását, hanem a te figyelmességeden, ügyességeden.

    Soundsonic: a Neverwinterről konkrétan nem beszéltem, de a mondandóm vége pont erre vonatkozik. Ebből a game-ből is lehet jó kis szerepjátékos estéket kihozni és a Foundry rendszer valóban sokat emel ennek élvezhetőségén. Szóval nem hagytam figyelmen kívül, csak általánosságban beszéltem az MMO-król.

    A másik dolog, hogy sajnos kevesen akarnak szerepjátszani egy MMO-ban. Sokan összekeverik a dolgokat, és az agyatlan hentelést, közös dungeon runokat, raideket szerepjátéknak fogják fel. Pedig a dolog nem csak annyiból áll, hogy be az instába, legyakjuk a mobokat, megfektetjük a bosst, aztán csá. A Foundry rendszer egy jó lehetőség lesz arra, hogy úgy haladjon végig egy csapat az adott kalandmodulon, hogy közben valóban szerepjátékosként élik meg az eseményeket. Ebben valóban nagy potenciál van. De ezt kevesen fogják igazán értékelni. A többség csak XP-t és Loot-t lát benne.