Neverwinter MMORPG
  • Although
    #485
    Látod, pl én azért szeretem a conant mert pl s legrégebbi rpg játékaimat idézi pár helyen hangulatban. Sose dob szinte olyat ami nekem jó ezt akik ott játszik mindenki tudja. Jó pár dungeont le kell nyomjál hogy egy két cucc leesen neked a többire ott a piac. Látod ez is nagy difi. itt van piac ahol vásárolhatók a többi játékostól. Az a gond Johnyiéknak igaza van sajnos.
    Másik gondolj bele egy ilyen akció orientált rendszernél mire figyelsz? Mikor kell nyomni az aktív blokkot. Mert ez egy aktív rendszer. Te vagy én meg mit figyeltünk régen? A harc ablakot ahol jöttek az értékek mi mit tud. A kettő együtt nem fog menni. Őszinte legyek? Már az olyan rendszer se lesz mint a conannak van ahol a class két fája mellé még van egy general fa és még ehhez hozzá jön egy AA fa is lv80 felett. Ez nem dnd de basztus még ilyen se lesz. Miért? Mert már senkit nem érdekel az hogy bújja az oldalakat olvasva számolva mit kell bekapcsolnom hogy jó legyen. Sőt már a régi játékok is mint az swtor, conan lehet hallani hogy esetleg váltani fognak mert az aktív rendszer nem fér össze ezzel. És a mai generáció az aktív rendszert szereti nem gondolkodni akarnak játék közben hanem csak élvezni és miért ne? nyilván mindig lesznek köztük akiknek idővel ez nem lesz elég. Ezért van pl hogy egy ismert szavazóoldalon igaz csak 10e főre de a conan a második lett mert ha elkezdik keresni mi az ami többet ad, ma már nem talál olyat ami többet tud, max a conan meg az swtor mármint úgynevezett rpg területen. Bár az swtort is inkább minimumnak nevezném. De azt teljesíti. Ez? Ez nem, de nem is arra találták ki. És Johnny jól írta amiről te beszélsz azt ma kb egy nyolc fős cooperativ játékra lehetne alkalmazni.
    Nyilván van igazad is lehetett volna többet is kihozni. Viszont gondolj bele pl csak pvpben mi megy ma egy holt egyszerű rendszernél is tele vannak a topicok a classok unbalanced kapcsán ami nem is biztos hogy unbalabnced de telesírják a forumot. gondolj bele egy full 3-as rendszernél mi lenne? És ez még nem is az amire Johnny célzott csak megemlítem. Legalábbis összefoglalva én így látom. Kicsit hosszú lett tudom.