Neverwinter MMORPG
  • Although
    #385
    Belenéztem, egy kis csapattól mint a perfect ez nem rossz játék. Tényleg jópofa a kicsit élőbbre sikeredett npc feeling de ez kb annyi mint a skyrimbe. Aranyos de csak látvány szint. A harcrendszer sajnos olyan amilyen, egyenlőre nem nyilatkozok de sokat variálni vele nem nagyon kell ahogy néztem.
    Számomra az álló npc-kel együtt is az SWTOR messze jobb questek minőségében(solo rész) rendszer tekintetében. De nyilván nem összevethető.
    A questek nem rosszak. Mai szinten megállja a helyét.Nekem negyedik helyre a TSW után bejön. Ha tényleg nem lesz bekerülési költség se, akkor úgy második a conan mögött számomra mint ingyenes. Bár nem sok mmo-t próbáltam ki manapság. :D Nekem legalábbis ez jön le.
    Végül a nehézség, régi mmo-k nehézsége után ez taktikailag könnyű szerencsére nem estek át sebességben az arcados elit szintjére.
    Ez korai megfigyelés, és változhat. Az igazi próba majd a groupos rész lesz mai mmo-k sava borsa a groupozás. Nem tűnik rossznak de attól nem tartók hogy egy évig kelljen majd bárhol is törni a fejünket hogy tudjuk letudni az adott dungeont. Mégegyszer nem rossz kis gamma ez a mai mmo-k között próbálnak találni egy arany középutat, meglátjuk sikerül e.
    Ami nekem pozitívnak tűnik az Európai cégek jobbak mint az amerikaiak. Akár a Funcom TSW-je akár ez vagy a solo játékok között a Paradox kevesebb pénzből jobb anyagot csinálnak mint tengerentúli társaik. Persze ez szubjektív talán.