Neverwinter MMORPG
 • Belton
  #2588
  Hali.

  Le írom hátha tudtok valami segítséget nyújtani , márha jár még ide valaki :D

  Mostanában egy marha idegesítő dolog huzza az agyam a játékba, mégpedig Instázok vagy akár pvpzek egyszer csak gondol a játék és 30-vagy 50 FPS ről le esik 5-8 ra egy kis ideig majd vissza ugrik a rendes FPS re , ezt eddig semmi mas játékban nem vettem észre nagyrészt akkor amikor nagon sok lightning effect van vagy sok mindenki van egy helyen ( az fps em fix nem esik le csak kis idő utan de akkor is egészen 4-5 re 30-40 ről)
  Full HD Max grafon játszom és soha nem volt smmi jatekkal gondom ezzel se pl ha siman questelek akkor 45-60 FPS. Na mármost ez azert idegesit mert a játékom rovására megy a masik meg hogy azért nem szar a konfigom és nem ezt várom tőle.
  Phenom2x4 955 8giga ddr3 asrock extreme 3 lap Sapphire vapor X Hd6850 OC (1gig)
  Időnként fordul elő és nagy tömegbe de csak le esik majd vissza megy (nem töltve áll meg a kép hanem folyamatos 4-5 FPs majd ujra 30-40) De az Fps es dropp se sürün jelentkezik.

  Ha valaki tud valami okossagot akkor pls help me.
  Ja még annyi hogy ha le veszem minimumra total minimumra akkor nem jelentkezik soha de azért ezzel a konfiggal nem hiszem hogy minimum grafon kellene mennie , főleg hogy alapbol maxra rak mindent a default.