Neverwinter MMORPG
  • Tibbbor
    #2549
    Először is a napi imádkozásokért mindig kapsz Rough diamondokat plusz ardent és celestial coinokat.A Rough diamondokat ugye a refine gombra klikkelve "finomítanod" kell.Az ardent coinokat addig gyűjtöd, ameddig akarod(főleg dungeonokban használható buffokat érdemes belőlük venni, amik elhalálozás után sem vesznek el), a celestial-okból viszont max. 7-et szedhetsz össze, utána el kell költened.Ráadásul, ha kihagysz egy napot az imákból, elvész a meglévő celestial coinod!
    De vissza a diamondokhoz: vehetsz diamondot Zen-ért(gondolom, nem ezt szeretnéd, mert pénzbe kerül), szerezhetsz az AH-ba betett cuccok eladásából(jó szakmákat kell választani vagy a dungeonokban összeszedett kurrensebb lootokat kell betenned) illetve a Leadership szakmából is gyűjthetsz diamondot. Érdemes napi küldiket felvenni(Daily Foundry, Daily PvP), mert ezekért is jár 4-4 teljesítése után 4000 diamond.Sőt, PE-ben fent a Hall of Justice-ban Lord Neverember is adja ha jól tudom hetente egyszer ugyanezeket a küldiket, de ő 8000-et ad jutalomként!Namost ha jól időzítesz és egyszerre veszed fel mindkét helyen a napi küldiket, akkor a teljesítésük után 12 ezret kaphatsz.
    A championod továbbfejlesztését nagyon nem ajánlom, mert 300 ezerbe kerül és tudtommal így is csak 20-ig húzhatod majd. Inkább installáld fel az Arc-ot és írd be a Redeem kódot, így ingyen kapsz egy 20-ig húzható Renegade Illusionist companiont.