Neverwinter MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ma végre kijavították: újra lehet a Printscreen-el screenshotot készíteni!<#eljen>
Már én is gondoltam rá, szerintem az lesz a megoldás.
nearo
külsõ progival nem megy? pl fraps

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Elírtam: természetesen nem "screeshot", hanem "screenshot" szerepel a parancsban.
/bind Sysrq "screeshot_jpg"

Ha ezt begépelem a chat-be, akkor a Printscreen-el tudok screenshotot csinálni, de csak egyet.Márpedig ugye nincs mindig idõ újra begépelni ezt, ha gyorsan meg akarok valamit örökíteni. Az egyik patch-el sikerült elrontaniuk az eddigi hotkey-t és a hivatalos fórumon már hetek óta kérik a kijavítását, de hiába...<#confused>

Azért kösz a választ!
Lehet gépi paranccsal is screenshotot készíteni:
/screenshot
v vmi hasonló.
Sziasztok!A gondom a következõ: hetek óta nem lehet a Printscreen billentyûvel screenshot-ot készíteni.Gondoltam, megoldom keybind-el, de nem meglévõ billentyûfunkciót szeretnék átírni, hanem mondjuk a 9-es számhoz rendelem.Hiába klikkelek a Keybind listán az Action feliratra, semmi nem történik.Hogy lehet ezt megoldani?
Fasza lett az új kiegészítõ, el lehet vele ütni az idõt.
Sziasztok, hülye kérdés. Steam-en letöltöttem a klienst, de amikor regisztrálni akarnám magamat akár a hivatalos weboldalon, akár a kliens elindításával, mindíg visszadob, hogy újra írjam be a jelszót, és fogadjam el a feltételeket. E.mail cím valid gmail-es, jelszónál már kipróbáltam a sima kisbetût, kisbetû plusz szám, nagy, és kisbetû plusz szám 😞 Tanácstalan vagyok.
Köszi, közben megtaláltam, nem tudtam, hogy csak 10es szint után elérhetö.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

TAB

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Sziasztok!

Lehet, hogy hülye kérdés, de Hunterrel hogy váltom ranged-böl melee-be?
Még nem jöttem rá és nem találom sehol a beállításokban sem.

Köszi

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Fpocok
FELKERÜLT A STEAM-re!!!

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok

Fpocok
Várjál. Általában nem egy nap a válaszidõ ilyen nagy mmoknál.

Kint van az új Module 2 Shadowmantle kampány.

http://nw.perfectworld.com/news/?p=1052601

Új (Dread Ring) kampány, skimish, dungeon(Valindra’s Tower), artifactok, boon-ok, refine rendszer.
És az új kaszt a Hunter/Ranger.

Az irgalmatlanul hoszzú pacth notes:

http://nw.perfectworld.com/news/?p=1055571
Bocs az elirasokert csak telefonról vagyok az sg forum meg nem annyira kompatibilis! 😄
Koszonom kedves alyr2 de ennyire magantol is rajottem, csak a hogyanra.

Aullah,supportnak írtam aznap este de semmi válasz azóta... Gate adminnak is írtam, de szint úgy semmi válasz nem jött azóta se. Kissé megcsappant a kedvem most. Felhuztam a karakterem 60ra. Elejétõl kezdve nyomtam az ah-t, gyûjtöttem,erre meg bumm... Reméljük valamit varazsolnak valamit mert így lehet jegelem meg a dolgot.

Esetleg tudtok vmi support live chat opciót esetleg? Hátha itt is van, több helyen is találkoztam már hasonlóval!

Koszi elõre is!
Fpocok
Szupporttal beszélj.

Beszoptad feltortek.

Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce

Sziasztok!

Nagy kérdésem lenne hozzátok, elõfordult itt a Neverwinterben bármelyikõtökkel is ,hogy kidobta a játék kétszer is miszerint valaki már be van lépve? Késõbb felfedeztem ,hogy az összespórolt 520000 AD-nak is lába kélt....Supportnak írtam de semmi válasz...Bárkinek bármi ötlet? Köszi srácok!
A kód elkelt.
Sziasztok!
Van egy eladó kódom amely "1 Million Astral Diamonds"-ot ér.
1 250Ft-ért árulom, nyugodtan írjatok ha érdekel valakit! 😊
Köszönöm, Dani!
Ha piros, akkor még lehet a küldi az adott map-on, csak a küldi célja egy adott területre vonatkozik, nem pedig egy bizonyos pontra.És fordítva is igaz: attól még megjelenhet a quest tracker, hogy másik térképen van a küldetés, ui. sokszor a városkapuhoz vagy egy ún. travel gate-het vezet.
PiszkosFred
mar csak*

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

PiszkosFred
Alapbol talan a Z, de a keybindings-nel allithatsz rajta. Aztan a kvesztlogban mar aktivalni kell az adott kuldetes melletti ikonra kattintva, hogy melyiket mutassa. (ha piros, akkor nem az adott mappon van, es nem fogja tudni mutatni)

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Prince23
Az irány mutatást (hogy merre kell menni X küldetésnél) melyik gombbal kell bekapcsolni?

Djuree
Vkit érdekelne 1 Million Astral Diamond kód egy ezresért?

Waaaaaagh!

Fpocok

Azért h hátha vesz vki, de nem éri meg venni persze.
Kösz a választ.Azt látod nem tudtam, hogy mikor a három napi küldit leadom, akkor egy olyan küldi jön elõ, ami "dungeon-os" és ezek szerint azért van a rewardjában csupán XP és coin, mert az igazi reward majd a dungeon végén lévõ reward chestben lesz, amihez ezek szerint ingyen ad kulcsot a bejáratnál az NPC.
Tényleg nem szõrszálhasogatás, de ha mindig kapok ingyen is Dark Fey Key-t az ilyen NPC-ktõl, akkor mi a fenének árulják a vendorok is...?!<#confused>
Valaki meg tudná mondani, hogy Malabog Castle elején rugóval hogyan nyitom ki a hordókat?

Még ha stealth-be odamegyek akkor is "unable to perform", mert rajtam van az aggro.
Nem jöttem rá h a többiek hogyan trükközik ki.

Kiváncsi vagyok mikor jön ki. Sztam úgyis Karácsony környéke lesz.
Az új kiegészítõben 3 új map van. Egy mapon 3 daily quest van, ezt a hármat kell megcsinálni hogy egy új daily quest jöjjön elõ, amit a három daily quest adó közül valamelyiknél lehet felvenni, majd azzal a questtel a dungeon bejáratánál lévõ npc-hez kell menni hogy a have key questtel igényelj egy ingyen napi keyt a dungeonhoz. Venni felesleges, sõt gyémánt pazarlás. Másra nem kell a kulcs, csak hogy a ládát kinyisd a dungeon végén. Szóval kulcs nélkül is betudsz menni a dungeonba, csak éppen nem fogsz ládát nyitni ami a lényege az egész dungeonnak.
Én inkább úgy olvastam, nagyon tudni kell vele játszani és akkor elég ütõs karit lehet belõle faragni.Ez a ranger-melee kombó nem a 12 éves Vérpistikék kezébe való, bár úgy sejtem, napokon belül tele lesz a PE Zöld íjászokkal... 😊

Egy kérdés: ugye Dark Fey key-t annyiszor kell vennem, ahányszor napi küldizek miniboss-os lair-ben(dungeonban)? Tudom, van olyan daily, ahol ingyen kapom(talán "Get a key" a neve, de azt most nem adja a manó a csónaknál. Valahol felsorolják a napi küldiket név szerint, ahová kell a kulcs?Rossz lenne a küldi végén ott állni a Reward chest elõtt kulcs nélkül.
Sokan sírtak az íjász kasztért, most azért fognak sírni mert gyenge lesz. 😄
wedge31

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Mindkét kérdésem megoldódott közben, kár, hogy ennyire kihalt lett a topik.<#pardon1>
Tudna valaki mondani nekem valamit a fegyver ill. páncél transzmutációról? Hogy mûködik ez?
Sziasztok!Másnak nncs belépési gondja?Délután kiléptem, azóta a launcer odáig jut, hogy "Patching"(a usernevet és a jelszót gond nélkül elfogadja), de utána nem léptet be a karakterképernyõre.Még a Cancel-re is hiába klikkelek, mert nem reagál rá. <#nemtudom>
Ioun stone 2000zen
Hogyne lenne érdemes. A boonok jók, bár sok meló amíg kijön. Napi 15 perc amúgyis.
Megnéztem, közel 1 milla(sõt talán több) AD az áruk, úgyhogy maradok a gear-em fejlesztésénél.Ahogy elnézem, a legtöbben kezdetben a PvP-ben összegyûjthetõ Glory pontokból vett lila "Duelist" szettekben rohangálnak, komolyabb cucc csak azokon virít, akik eljutottak már az elit dungeonokba is. Még nem néztem meg aprólékosan, de mi a tapasztalatotok: érdemes a sharandari rewardokért napi küldizni?Mondjuk gyönyörû a környék és néha kékek is esnek, de azért érdekelne a véleményetek.
Zen shopba nézd meg a companionoknál. Jelenleg az Ioun Stone és a cat a legjobb comp.
Sztem butaság 750k-t belenyomni h adjon +10-15-öt a statjaihoz. Ennyi pénzért vegyen inkább vorpalt v vmi weapon enchantot inkább.
Hát ingyen nem lesz erõsebb healered. Azért is fizetni kell. 😊
Meg is néztem.Ha jól értem, ezek is companionok, de a játékosnak adnak bónuszokat, ha meg vannak idézve és ugyanúgy vannak slotjaik és "viselhetnek" itemeket, mint mondjuk a cleric-em.
Tényleg köszönöm a tippet, de nekem healer kellene erõsebb verzióban.Ez is megteszi, de húzósabb helyeken már muszáj a potikhoz nyúlnom.
Nagyon el lehet eresztve a srác.Amúgy én is bevihetem a cleric-emet a tûzbe és akkor lesz lángoló 15-ös clericem..., pár másodpercig ingyen...<#nevetes1>
Sorry, de az mi? Majd utánaolvasok.