Neverwinter MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Ha ezt begépelem a chat-be, akkor a Printscreen-el tudok screenshotot csinálni, de csak egyet.Márpedig ugye nincs mindig idõ újra begépelni ezt, ha gyorsan meg akarok valamit örökíteni. Az egyik patch-el sikerült elrontaniuk az eddigi hotkey-t és a hivatalos fórumon már hetek óta kérik a kijavítását, de hiába...<#confused>#confused>
Azért kösz a választ!
/screenshot
v vmi hasonló.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Lehet, hogy hülye kérdés, de Hunterrel hogy váltom ranged-böl melee-be?
Még nem jöttem rá és nem találom sehol a beállításokban sem.
Köszi
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
http://nw.perfectworld.com/news/?p=1052601
Új (Dread Ring) kampány, skimish, dungeon(Valindra’s Tower), artifactok, boon-ok, refine rendszer.
És az új kaszt a Hunter/Ranger.
Az irgalmatlanul hoszzú pacth notes:
http://nw.perfectworld.com/news/?p=1055571
Aullah,supportnak írtam aznap este de semmi válasz azóta... Gate adminnak is írtam, de szint úgy semmi válasz nem jött azóta se. Kissé megcsappant a kedvem most. Felhuztam a karakterem 60ra. Elejétõl kezdve nyomtam az ah-t, gyûjtöttem,erre meg bumm... Reméljük valamit varazsolnak valamit mert így lehet jegelem meg a dolgot.
Esetleg tudtok vmi support live chat opciót esetleg? Hátha itt is van, több helyen is találkoztam már hasonlóval!
Koszi elõre is!
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
Nagy kérdésem lenne hozzátok, elõfordult itt a Neverwinterben bármelyikõtökkel is ,hogy kidobta a játék kétszer is miszerint valaki már be van lépve? Késõbb felfedeztem ,hogy az összespórolt 520000 AD-nak is lába kélt....Supportnak írtam de semmi válasz...Bárkinek bármi ötlet? Köszi srácok!
Van egy eladó kódom amely "1 Million Astral Diamonds"-ot ér.
1 250Ft-ért árulom, nyugodtan írjatok ha érdekel valakit! 😊
Köszönöm, Dani!
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Tényleg nem szõrszálhasogatás, de ha mindig kapok ingyen is Dark Fey Key-t az ilyen NPC-ktõl, akkor mi a fenének árulják a vendorok is...?!<#confused>#confused>
Még ha stealth-be odamegyek akkor is "unable to perform", mert rajtam van az aggro.
Nem jöttem rá h a többiek hogyan trükközik ki.
Egy kérdés: ugye Dark Fey key-t annyiszor kell vennem, ahányszor napi küldizek miniboss-os lair-ben(dungeonban)? Tudom, van olyan daily, ahol ingyen kapom(talán "Get a key" a neve, de azt most nem adja a manó a csónaknál. Valahol felsorolják a napi küldiket név szerint, ahová kell a kulcs?Rossz lenne a küldi végén ott állni a Reward chest elõtt kulcs nélkül.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.