Neverwinter MMORPG
 • Tibbbor
  #2474
  Úgy látom, megint totális a csend a topikban, de azért leírnék pár gondolatot:

  Most, hogy végre(?) én is elértem a 60-at, pár dolog bosszant.Nagyon kár, hogy a napi Skirmish-eknél és a napi Dundeonoknál nem oldották meg úgy a szintkövetelményt, mint ahogy az a Daily Foundry questekben remekül működik.Vagyis az ellenfelek a játékos szintjéhez igazodnak.Akárhogy ügyeltem arra, nehogy túllépjek a szükséges skirmish ill. dungeon szinthatárán, már három ilyet csináltem meg részben feleslegesen és törölhetem klasszul őket a Quest log-omból, mert a büdös életben nem tudok majd ezekre jelentkezni. Külön öröm, hogy mindegyikre ráment egy csomó időm és a zömüknél 2/3 ill. 3/4 teljesítésig jutottam. Nem csak az idegesítő, hogy feleslegesen pazaroltam rájuk az időt, hanem az is, hogy így egy rakás pályát sose fogok már látni.
  A másik amit nem értek, az Sharandar. Konkrétan azt, hogy tudomásom szerint ide csak 60-asok juthatnak be, de akkor mi a túrónak ad a küldetésekért jutalomba XP-t...?!
  Vagy én tudom rosszul?Nekem mindenesetre 60-nál lehetett egyáltalán beszélnem a küldetés sorozat első questgiverével.Netán tervezik a szinthatár emelését??

  "Röviden" ennyi lenne máre.Azért remélem, nem halt ki teljesen a téma!