Neverwinter MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem az elején is ingadozó volt a színvonal, ez így van most is. Ahogy pl. a harcokat leírja az sose tetszett, túl részletes akar lenni.
Személyes kedvencem a Világ háta, pedig az egy késõbbi kötet, eléggé ki is lóg a sorból, bennem felmerült az is hogy esetleg egy 'néger' írta.
Ez az új eddig tetszik, de még az elején járok.
Ez így van sajnos.
Salvatore sötét elf könyvei közül az elsõ 6-7 nagyon jó. A többi egyre rosszabb...
Kozel sem olyan jo mint a regiek... sajna

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Azt tudtátok, hogy Neverwinter-es könyvek is megjelentek, már nálunk is? Már a 4. kötet jött ki. Salvatore írta és Drizzt és Bruenor a fõszereplõ, ha mond ez valakinek valamit.
Ami érdekes, hogy a könyvön 2011 szerepel kiadás évének Magyarországon (a honlapon 2012 március) és már akkor ezzel a Neverwinteres logóval adták ki.
Nekem új volt, most vettem meg az elsõt: Gauntlgrym
Fpocok
WatM miért kéne visszarakni? Ez guildtõl függ, hogy mi van megbeszélve.

Parasite Eve 2, best game EVER!

A guild bank igazából h mûködik?
Ha berakok vmit és vki kiveszi azt nem kell visszaraknia egy nap múlva?
Kb 2-3 hete van egy olyan hibajelenség nálam hogy ha megnyitom a bankot vagy leveleket akkor ledermed a játék. Kitaskolás majd vissza módszer megoldja de nagyon zavaró.Egyéb fagyás,kilépegetés gondom nincs. Telepítsem újra vagy ez egy közismert hiba amit majd talán egyszer kijavítanak?

"vessetek a mókusok közé" :)

Nem is éri meg beazonosítani ilyen-olyan tárgyakat. Túl sok AD az ident. scroll. Aranyat viszont alig használom.
Az a titok nyitja, hogy a színkód: kék - saját csapat, piros - ellenség. Tehát akik elpicsáztak, azok is kék csapat voltak 😊.

A nagy számok törvénye alapján kb. fele-fele arányban kellene lenni a gyõzelem/veszteség aránynak, ha nem így van, akkor esetleg érdemes elondolkozni, hogy nem éppen te vagy-e a gyenge láncszem...
😊
Na igen volt mikor úgy elpicsásztak minket a pirosak hogy csak na
Engem meg az érdekelne hogy mi alapján választja ki a pt a játék mert van hogy több 10 perc is eltelik mire pt-be hivnak

Engem az érdekelne, hogy mi alapján osztja két táborra a BG a csapatokat (piros, kék)?
Én mindig a kék csapatba kerülök, de azok olyan seggbénák - és akkor még enyhén fejeztem ki magam -, hogy 10 BG-bõl ha egyet nyerünk az már csodának számít!

Annak elég triviális oka van. Tutira nem azonos instance-on (csatornán) vannak a karakterek. Váltsd át. (Minimap jobbfelsõ kék bizbasz ikon.)
úgy akartam bejönni de nem látja egymást a két kari
mi lehet a gond?

Guild létrehozásához teljes party kell, akik mind egy zónában vannak veled és legalább 15-ös szintûek.
Egy azon accountal pedig nem tudsz két karival egyszerre játszani. Két accounttal és két kliens futtatásával már igen.

Ezt nem értem csinálnék egy guildod magamnak de valamiért nem engedi 😞
Meg azt se értem hogy ha több kaival jövök be akkor hogy tudok egy képernyõn lenni egyszerre mind a két karival ?

Valaki tudna segíteni ?

Elõre is köszi

HunnernesKonge
Gondolom akkor voltál pvpzni amikor bonus járt érte
Most akkor mennyi az annyi?
http://goo.gl/2j55wF

És miért nem azonos a két érték?

Nekem nagyon tetszik a játék, de a PVP rész még szörnyen kidolgozatlan és sok hibát tartalmaz 😞

LaliK
O_o Az nem rossz

"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."

nvm, rájöttem 😊

Mi az a Gauntlgrym PVP, PVE, Dungeon?
Úgy veszem ki, hogy ezekre is jelentkezni kell, de nekem a queue ablakban nincs ilyesmi (lvl60 vagyok).

passz pedig lvl 60-as a karim
szerintem ha jár is akkor sokba kerül szerintem

Srácok! Level 60-on jár ingyen Power reset?

Kezd egy kicsit szar lenni a játék sajnos és teljesen elveszi a kedvét az embernek😞
LVL 60 -on epic questet alig lehet normális partyval végigmenni van mikor 2-3 emberrel akarják végig csinálni az egészet ez egyszerûen vicc.
Ja és alig lehet epicre menni az meg a másik 😞

Sztem a 'cultist dragon mercenary' magyarul dumál h "Riadó!". 😊
Gyerekek, az már mekkora, hogy a CW, Repel spelljével a bossokat simán a szakadékokba taszítom és ezzel kész is a Q, hogy öld le a bosst 😄
Hogy ez jó, vagy rossz, azt nem tudom eldönteni, mindenesetre megkönnyíti az életet 😊

Egyébként szerintem a bossok az egyes területek végén túl nehezek... Nem értem miért kell ilyenekkel szívatni a játékosokat. És hogy miért van minden bosshoz add? Ez minden bosshoz szériatartozék, lol...

Sziasztok!
A dragon szerveren keresek guildet 60 guardiannal.
Epic csinálom és jól jönne a segítség!
Krisz_Hun
Köszönöm a válaszokat.
PiszkosFred
black lake*

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

PiszkosFred
Igen, a skirmish es dungeon is szinthez kotott - ha kinotted, kukazd a kvesztet, nincs ertelme. Sajnos, ha kinotted az orcot, akkor vele "buktad" a hero of blacklage title-t is, mert ha jol emlexem, a kuldetes-sorozat vege a skirmish, es utana kapod az title-t. Erdemes figyelni, hogy meddig tudsz menni valahova, es legalabb egyszer lemenni - fun es kapcsolodo kvesztek kedveert, ha masert nem is. Foundry a szintedhez igazodik, ezt pont itt irta valaki a kerdesemre, azokat barmikor barhol probalhatod.

Nem értem. Most az a baj h rövid a játék?
Én az NWN1-2-höz hasonlítom és ahhoz képest tûrhetõ!
Kinõtted és köze sincs a story questhez, így simán dobd le.

Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com

60.-adik v a játék vég felé szintnél majd le lehet majd csapni azt az élõhalott boszit? 😊
Nekem meg az a bajom az "Orc skirmish Assault"-al h nem csináltam megm most meg már nem jelenik meg most h 20+ szintû vagyok.
Pedig kellene a továbbhaladáshoz!
Nekem olyan kérdésem lenne miért van az hogy bizonyos tárgyakat nem tudok kitenni aukciora ?
pedig ott van bent az inventoriba és nem tudom kiválasztani amikor beadja azokat a tárgyakat.
Másik kérdésem pedig az hogy van egy bag of holes cucom és nem tudok belepakolni semmit se ez mitõl van ?

Köszi a segitséget

Melyik sealt érdemes halmozni 60-ra? Manticore-t?
Úgy látom instában azt kapok (lvl 40-en már), ami azért meglepõ, mert ezért lehet kapni a legjobb cuccokat, mégis lootolható mát most?

oh ember megmentettél, köszönöm elindul, ámde sajna lejjebb emlitették hogy max lvlen szar a game és hogy csak akkor ér vmit ha fizetsz + szolgáltatásért, nem tom megéri-e megint feltenni :S
Nálam is elõjött a gond, itt a megoldás:
Hi everyone,

We've seen some reports of the launcher being stuck minimized in the taskbar. We're currently looking into a fix for this, but here's a workaround for now (thanks, uglyjimmy!):

1. Start Neverwinter
2. Start Task manager
3. Applications tab
4. Right click on Neverwinter and press Minimize
5. Right click again and press Maximize
(Now launcher is there but Maximized over everything)
6. Escape to close launcher
7. Start Neverwinter and there is your launcher again, visible and in normal size.

mûködik
PiszkosFred
A self heal fele annyit tolt, mint amikor targetre nyomod. Valoszinuleg vagy a szamok bukkannak fel rosszul (marmint az eredeti erteket mutatjak, nem azt, ami effektive rad hat), vagy pedig nem a self healeket nezed.

Arról tudna nekem valaki infót adni, hogy a cleric heal hogy mûködik?
Látok szép nagy heal számokat repkedni magamon amikor healelek, de a valóságban mégsem tölt vissza annyi HP-t.
Ha összeadom a megjelenõ számokat, akkor több jön ki, mint amennyit valójában visszatöltött...
Ez most WTF? 😊

Tibbor: max lvl-en meglátod, hogy p2win az egész és semmit se lehet csinalni csak instákat farmolni ami puggal kb. esélytelen, fix grpal pedig monoton és mocsok unalmas 1-2 nap után.

Esetleg bekerültek már a 8as raidek? Hallottam vmi csoda eventrõl ami szintén pure grind.

Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com

a PVP részhez annyit füznék hozzá, hogy sztem nagyon kaotikus, ugye Fighterrel tolom, vannak érdekes abilityjeim, de PVP-ben ha ütök egy CC-t mondjuk nem osztok tul nagy DMG-et, de ha pl lövi egy CW akkor már kapja az áldást. De szerintem nem jo ebben a PVP, sztem a WoW után ez lesz a 2x game amiben nem fogok BGzni járni :S
Nem a Tûzfallal van a baj, ugye Win7et használok, elinditom launchert, alul bejön az ikon, egeret ráviszem egy kis ablakban mutatmja a launchert de amikor rákattintok nem hozza fel képernyõre:S
Tudtok Beholder serveren, nyugis, magyar guildet? 😊

Én még nem tudom, mit indítok másik karinak?Talán egy Wizzard-ot, mert még sose próbáltam távolsági harcost, szeretek a dolgok sûrûjében lenni... 😊
Azt még nem is írtam, mennyire tetszik ez az óránkénti ima!Utána meg ömlik a reward.Hasonlóképpen a szintlépéskor látható földrengés, hang és képi effektek is bejönnek.Így kell kérem szintlépéskor ünnepelni egy játékost!<#worship>
PiszkosFred
Hat lehet. Bar en pappal bohockodok, lehet az is szamit, hogy mibol mennyi van, ezert "tank" es "healer" talan gyorsabban bekerul.

Van egy tolvajkam is (csuklik is folyamatosan, mint a kempingszek), de azzal sem varok sokat Event alatt, pedig dugig van tolvajjal a vilag. Igaz, az meg csak 20 korul lopcsalhazudik, de tenyleg par perc, es jon az eszement daralas.

Akkor tegnap egyszerûen csak pechem volt, mert a Land Page-en láttam, hogy épp Skirmish event van, de még így se jött össze...<#rinya>
PiszkosFred
"Na és a Skirmish...Többször próbálkoztam a sorban állós módszerrel, de sose kerültem be csapatba.Láttam, hogy a Zone chat-an rengetegen keresnek az Orc Assault skirmish-hez társakat, de olyan villámgyorsan elgördült az üzenetük, hogy képtelenség volt válaszolni.A Find Party opciót is kipróbáltam, semmi.Másnak hogy sikerült ezt megoldania?"

Figyelni kell, hogy mikor van Skirmish Event extra AD-ert (main page-n lehet latni, hogy mi mikor kovetkezik a kovetkezo X oraban - erdemes ez alapjan utemezni, a Foundry, az instance vagy Skmirish, stb cselekedett eseteben is). Akkor szinte instant, de ha nem is, akkor is max 2-3 perc a queue. Ha vege az eventnek, akkor felejtos a Skirmish, tenyleg baromi hosszu - es valahol felesleges is.

Próbáltam rákeresni a tatyóra, de nem láttam a craftolható cuccok között.Ezek valószínûleg Zen-ért vett batyuk, amiket aztán feltesznek az AH-ba.Amúgy többek között errõl és a játék egyéb hiányosságairól ír az alábbi cikkben a szerzõ, érdemes elolvasni!(Csak angolul tudóknak!)
Cikk a NW-rõl

Én pl. egy másik MMO-t hagytam ideiglenesen félbe(nem akarom elárulni a nevét, lényeg, hogy egy messzi, messzi galaxisban játszódik...), szóval az most pihen kicsit, mert kell néha a friss élmény.

A NW korábbi részeit imádtam, gondoltam, ezt is kipróbálom, fõleg, hogy ingyenes.Még csak 17-es a Great Weapon Fighter-em, de már van némi véleményem a játékról.A másik MMO-ban, ahol elõfizetõ voltam - és leszek is - egy már maxra húzott karaktert pihentetek.
Szóval:
Szerintem a karakterképességek túl lettek bonyolítva.A játékosnak annyi felé kell a pontokat szétosztania, hogy a végén képtelen átlátni, merre is build-eli a kariját?Véleményem szerint a többség a jól kezelhetõ skill fát szokta meg, sokkal egyértelmûbb, mit fejlesszek szintlépéskor.

Hasonlóan túlbonyolított a fizetõeszközök rendszere.Zen, arany, ezüst, réz, kristályok(amiket ráadásul még finomítani is kell), pecsétek, Trading bar-ok, totális káosz!

Na és a Skirmish...Többször próbálkoztam a sorban állós módszerrel, de sose kerültem be csapatba.Láttam, hogy a Zone chat-an rengetegen keresnek az Orc Assault skirmish-hez társakat, de olyan villámgyorsan elgördült az üzenetük, hogy képtelenség volt válaszolni.A Find Party opciót is kipróbáltam, semmi.Másnak hogy sikerült ezt megoldania?

A PvP-is kipróbáltam, jópofa volt egynek, de tényleg ez az egyetlen map és játékmód létezik?!Mert akkor viszont szánalmas. 😞
Nem azért mondom, de a már említett másik MMO-ban a PvP változatosabbnál-változatosabb pályákon játszható, pillanatok alatt bekerülhetek egy csapatba, a chat jól átlátható, az invelés pofonegyszerû.Az ilyesmiken mi értelme változtatni, ráadásul rossz irányba?!<#nemtudom>

Nekem a grafika és maga a világ tetszik, a hangok különösen jók(pl. váratlan hörgések a hátam mögül a Tower District-ben), a harcrendszerrel kibékültem már(fõleg, mióta egy Cleric gyógyít hátulról), szóval vannak nagyon elkapott elemei.Viszont nem lennék elõfizetõ és nem költenék mikrotranzakció keretében sem a különféle boost-okra, mert nem látom értelmét.Abban a bizonyos másik MMO-ban viszont olyan mézesmadzagokat húztak el az orrom elõtt, hogy képtelen voltam egy bizonyos szint után F2P maradni.Itt viszont nincsenek korlátaim, legfeljebb lassabban haladnak a dolgok.
A craftolás megszokható, bár nem látom értelmét, hogy mindenki minden szakmát ûzhessen, ez valahogy nem "RPG"-s.
A Foundry zseniális ötlet!Most lett számomra elérhetõ a használata, alig várom, hogy kipróbáljam.Na ez igen, ez egy eredeti húzás fejlesztõktõl.Respect érte!<#eljen>
Hangsúlyozom, ez csak az én véleményem és mindezek ellenére örülök, hogy ingyen egyáltalán játszhatok vele.Ha viszont néhány dologra jobban odafigyelnek, akár még fizettem volna is érte.
Egy kérdés:
Táskát lehet craftolni is? Ha igen milyen szakmával (gondolom tailoros vagy leatherworkös), illetve milyen szakmai szinten?
AH-n látni párat, de nem tudom honnét származnak...

PiszkosFred
Tuzfal nem blokkolta a launchert?