Neverwinter MMORPG
  • Tibbbor
    #2384
    Próbáltam rákeresni a tatyóra, de nem láttam a craftolható cuccok között.Ezek valószínűleg Zen-ért vett batyuk, amiket aztán feltesznek az AH-ba.Amúgy többek között erről és a játék egyéb hiányosságairól ír az alábbi cikkben a szerző, érdemes elolvasni!(Csak angolul tudóknak!)
    Cikk a NW-ről

    Én pl. egy másik MMO-t hagytam ideiglenesen félbe(nem akarom elárulni a nevét, lényeg, hogy egy messzi, messzi galaxisban játszódik...), szóval az most pihen kicsit, mert kell néha a friss élmény.

    A NW korábbi részeit imádtam, gondoltam, ezt is kipróbálom, főleg, hogy ingyenes.Még csak 17-es a Great Weapon Fighter-em, de már van némi véleményem a játékról.A másik MMO-ban, ahol előfizető voltam - és leszek is - egy már maxra húzott karaktert pihentetek.
    Szóval:
    Szerintem a karakterképességek túl lettek bonyolítva.A játékosnak annyi felé kell a pontokat szétosztania, hogy a végén képtelen átlátni, merre is build-eli a kariját?Véleményem szerint a többség a jól kezelhető skill fát szokta meg, sokkal egyértelműbb, mit fejlesszek szintlépéskor.

    Hasonlóan túlbonyolított a fizetőeszközök rendszere.Zen, arany, ezüst, réz, kristályok(amiket ráadásul még finomítani is kell), pecsétek, Trading bar-ok, totális káosz!

    Na és a Skirmish...Többször próbálkoztam a sorban állós módszerrel, de sose kerültem be csapatba.Láttam, hogy a Zone chat-an rengetegen keresnek az Orc Assault skirmish-hez társakat, de olyan villámgyorsan elgördült az üzenetük, hogy képtelenség volt válaszolni.A Find Party opciót is kipróbáltam, semmi.Másnak hogy sikerült ezt megoldania?


    A PvP-is kipróbáltam, jópofa volt egynek, de tényleg ez az egyetlen map és játékmód létezik?!Mert akkor viszont szánalmas. :(
    Nem azért mondom, de a már említett másik MMO-ban a PvP változatosabbnál-változatosabb pályákon játszható, pillanatok alatt bekerülhetek egy csapatba, a chat jól átlátható, az invelés pofonegyszerű.Az ilyesmiken mi értelme változtatni, ráadásul rossz irányba?!

    Nekem a grafika és maga a világ tetszik, a hangok különösen jók(pl. váratlan hörgések a hátam mögül a Tower District-ben), a harcrendszerrel kibékültem már(főleg, mióta egy Cleric gyógyít hátulról), szóval vannak nagyon elkapott elemei.Viszont nem lennék előfizető és nem költenék mikrotranzakció keretében sem a különféle boost-okra, mert nem látom értelmét.Abban a bizonyos másik MMO-ban viszont olyan mézesmadzagokat húztak el az orrom előtt, hogy képtelen voltam egy bizonyos szint után F2P maradni.Itt viszont nincsenek korlátaim, legfeljebb lassabban haladnak a dolgok.
    A craftolás megszokható, bár nem látom értelmét, hogy mindenki minden szakmát űzhessen, ez valahogy nem "RPG"-s.
    A Foundry zseniális ötlet!Most lett számomra elérhető a használata, alig várom, hogy kipróbáljam.Na ez igen, ez egy eredeti húzás fejlesztőktől.Respect érte!
    Hangsúlyozom, ez csak az én véleményem és mindezek ellenére örülök, hogy ingyen egyáltalán játszhatok vele.Ha viszont néhány dologra jobban odafigyelnek, akár még fizettem volna is érte.