Neverwinter MMORPG
-
HyperMonkey #1765 Jól van, ez azért jó hír. Te is elég régi MMO-s vagy már, nem tudom hogy vagy vele, vagy bárki aki nem ma kezdte, de olyan jó lenne már egy olyan MMO ami hosszú időre leköt. Kijön valami, és elcseszik valamivel ami a hosszútávú játékélményt bitosíthatná. Az ESO nem érdekelt egy kicsit se, de ami még annál is jobban hidegen hagyott az a Neverwinter volt. Aztán kipróbáltam és hoppá, megvett kilóra. Így aztán most má az ESO-ra is kíváncsi vagyok. Szavaidból ítélve, a fizetési modell még nem eldöntött, én szurkolok a havidíjnak. Talán kiszűri a „meguntam Lacika legójának lopkodását, nézzünk más ingyenes játék után” gyerekeket, és lehet akár PUG-al is PvE-ben és PvP-ben is érdekes, taktikus harcokban részt venni.
Lényeg a lényeg, jókora lemaradással állok itt az ESO előtt, mert azt sem tudom milyen színű. Remélem még idén kijön, és remélem ilyen harcrendszere lesz, ez a félig célzós, félig célzásrásegítős móka. Saját vélemény, de ennél eddig jobbat nem láttam. Könnyebb mint a TERA harcrendszere, de nehezebb a target lock rendszernél. Remélem alapból lesz benne íjász, és warlock(szerű valami), item customizáció (már ha ilyen szó nem gáz) magas fokon és nagy szabadsággal, LFG tool és minden egyéb. De addig valóban jó a Neverwinter, bá én az első 2 nap után azt mondtam, ez az, ez kell nekem sokáig. De hát jópár játéknál mondtam már ezt, és most mind ott pihen a polcon. Na megyek az ESO topikba felzárkózni, és sry az OFF-ért.